virsinumeroita

Musiikki

Musiikki

 

 

Kanttori Natalia Ikonen, puh. 0400 143 604 , sähköposti natalia.ikonen(at)evl.fi

Natalia Ikonen.

Sirkku Tolvanen jäi eläkkeelle 1.3.2023.

 

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään gospelmessua, jossa laulut säestää Syvä Huokaus -yhtye.  

 

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

 

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro aloittaa kevätkautensa torstaina 19.1.2023 klo 16.15-18.15 Kangasniemi-salissa Natalia Ikosen johdolla. Harjoitukset jatkuvat joka torstai samaan aikaan samassa paikassa paitsi 23. ja 30.3., jolloin harjoittellaan poikkeuksellisesti seurakunnan tiloissa kunnantalon toisessa kerroksessa. Tervetuloa antoisan harrastuksen pariin myös uudet laulajat!  Kanttori Natalia Ikoseen saa yhteyden puh. 0400 143 604.

 

 

Syvä Huokaus

Syvä Huokaus -yhtye musisoi raikkaasti ja valoisasti gospelmusiikkia.

Syvä Huokaus on mukana mm. gospelmessuissa, Majatalo-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa.

Yhtye palvelee vaihtelevalla kokoonpanolla. 

 

 

 

 

Tiihosen perhebändi

Ilkka, Raimo, Sami, Lauri ja Niina-Maria Tiihonen vastaavat Majakka-iltojen musiikista.

 

MUSIIKKIVIERAITA 

Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen toivat "Terveisiä Senegalista" 17.2.2019

 

 

Huhtikuussa 2020 tuli 10 vuotta siitä, kun kirkossa pidettiin ensimmäinen lempivirsi-ilta. Koronapandemian vuoksi sitä ei kuitenkaan voitu juhlia. Illoissa on jo 96 seurakuntalaista kertonut mielenkiintoisia ja koskettavia virsimuistojaan. Koronan puhjettua näitä iltoja ei ole valitettavasti voitu viettää.

 

Jos haluat jatkossa, koronan helpotettua,  tulla kertomaan omia muistojasi, ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen, puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi.

 

 

Urkuri Juho Lehtola soitti kauniina syysiltana 24.9.2020 huikaisevia improvisaatioita tutuista sävelmistä Kaiken kansan urkukonsertissa.

Tilaisuuteen oli vapaa pääsy ja yleisöä oli saapunut paikalle harvinaisen runsaasti, ohjelmatkin loppuivat kesken.

Kolehti Naisten Pankille kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseen tuotti lähes 600 euroa. Lämmin kiitos lahjoittajille!

 

Duo Eve ja Ossi ilahdutti puhuttelevilla lauluillaan verkkokonsertissa maaliskuussa 2021. 

 

Heinäkuussa saimme kuulla Jaana Pölläsen koskettavia lauluja ja elokuussa Tommi Kalenius puhutteli lauluillaan Mies ja kitara -konsertissa. 

 

Seurakuntasalin urut siirrettiin kunnantalon aulan parvelle loppukesästä 2021 ja Juho Lehtola piti marraskuussa hienon käyttöönottokonsertin, joka oli samalla näiden Walcker-urkujen 60-vuotiskonsertti.

 

Koko kylän joulukonsertissa esiintyi duo Eve ja Ossi.

 

Puulan Seutuopiston kuorot ja Aallon laulajat pitivät joulukonsertin, jossa kuultiin negrospirituaaleja ja joululauluja.

 

Ensimmäiset Kauneimmat joululaulut voitiin pitäää normaalisti, mutta toiseen tilaisuuteen tarvittiin jo koronapassi. Molempiin tilaisuuksiin pääsi osallistumaan myös verkon kautta.