hiirenkorvalla

Aikuisille

Aikuiset

Haluatko vain levähtää? Pohdiskella ja keskustella? Vai osallistua säännölliseen toimintaan syventäen hengellistä elämääsi?

Meillä erilaiset pienpiirit, talkoot, kylätapahtumat ja kurssit ja retket ovat mahdollisuuksia osallistua kotiseurakunnan elämään. Yhteys seurakuntaan ja usko Jumalaan vahvistuu  yhdessäolon ja rukouksen kautta.

MAJATALO-ILLAT

Lämpimään ja armolliseen Majatalo-iltaan  voi arin ja epäileväisinkin tulla huoletta mukaan.

Kenenkään uskoa ei kysellä eikä arvuutella. Kettusen Päivi ja Pirkka-pappi juontavat

illan ja heidän mielenkiintoiset vieraansa tekevät joka illasta mukavasti erilaisen.

Mainiossa Majatalon bändissä soittelee ja laulaa taitavia musiikin ammattilaisia ja harrastajia.

Helmikuun Armollisuuden illassa vieraana oli saarijärveläinen sielunhoitoterapeutti

Anja Kuhno, joka valotti terapiatyötä taiteilija Samuli Heimosen koskettavien kuvien avulla.

Maaliskuussa Musiikin Majatalossa ihastuttivat Sampo Harrio, Katariina Poikela

sekä Duo Niina-Maria ja Lauri.