• Majakka-illassa kuullaan Raamatun jakeita ja lempeitä lauluja

14.11.2019 18.00

Gospelmusiikki on ollut lähellä Ilkka Tiihosen (vas.) sydäntä jo 1970-luvulta saakka. Majakka-bändissä musisoivat Ilkan miniä Niina-Maria, pojat Lauri ja Sami sekä Rami-serkku.

Ensi viikon keskiviikkona 20.11. klo 18 alkaen Kangasniemi-salissa soi taas Majakka-illan levollinen musiikki. Luvassa on rauhoittava iltatuokio, jonne moni onkin löytänyt tiensä arkisen kiireen keskeltä.

• Amazing Grace- elokuva Kangastuksessa 23.11. ja 1.12. klo 17

12.11.2019 13.22

Tammikuussa 1972 soul-musiikin kuningatar Aretha Franklin esiintyi ikimuistettavasti New Temple Missionary Baptist -kirkossa Los Angelesissa. Tästä syntyi konserttielokuva ja legendaarinen livealbumi Amazing Grace. Konserttielokuvaa ei teknisistä syistä koskaan julkaistu. Nyt, 47 vuotta myöhemmin, se on saatu teknisesti restauroitua.

Elokuvaesitys yhteistyössä kunta / elokuvateatteri Kangastus ja Kangasniemen seurakunta Kangastuksessa 23.11. klo 17 ja 1.12. klo 17, kesto 1,29.
    Seurakunnan tuella yleisölle edulliset liput 5 euroa.
  • Mietteitä Matkalle 31.10.2019

5.11.2019 13.41

Mitä kuuluu?
  • Majatalossa on Toivon torstai

4.11.2019 11.43

Vehmalan perheen pienimmät pääsivät mukaan, kun kutsuimme tulevan Majatalon vieraat Suvi Vehmalan ja Veikko Laitisen samaan kuvaan.

Seuraava Majatalo-ilta on poikkeuksellisesti torstaina 14.11. Tästä syystä ilta nimettiin Toivon torstaiksi. Nimi viittaa myös Majatalon teemaan: meidät on kutsuttu välittämään toivoa ympärillemme. Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita.

• Mietteitä matkalle 24.10.2019

24.10.2019 05.00

• Yksin armosta -raamattuopetus jatkuu ensi maanantaina 28.10. klo 18 – 19 Tervaniemen tuvalla

21.10.2019 17.40

Haluan opettaa Raamattua niin, että mahdollisimman moni ihminen rohkenee uskoa Jumalan armon koskevan myös juuri häntä, sanoo Jaakko Pirttiaho.

• Hedelmistään puu tunnetaan

21.10.2019 11.37

Yksin armosta -raamattuopetus jatkuu ensi maanantaina 28.10. klo 18 – 19 Tervaniemen tuvalla.

-Miten meidän elämässämme voi näkyä Jumalan vaikutus niin, että muutkin sen huomaavat? kysyy raamattukouluttaja Jaakko Pirttiaho.

-Kyse ei ole meidän omista kyvyistämme, eikä tahdonvoimastamme tai kovasta yrittämisestä. Kyse ei ole edes meidän uskomme suuruudesta, jatkaa Jaakko.

Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan Jaakon opetusta siitä, miten Jumalan vaikutus voi tulla meissä esiin niin, että muutkin sen huomaavat, ja mikä on kristittynä elämisen salaisuus.

Tällä kertaa illan yhteislaulut säestää Duo Niina-Maria ja Lauri. Iltaan voi osallistua myös seurakunnan Facebookin live-lähetyksen kautta. Näillä taltioinneilla on suuri suosio: edellisen kerran opetusta on tähän mennessä katsottu yli 1500 kertaa.

Yksin armosta -raamattuopetus maanantaina 28.10. klo 18-19. Iltapalaa on tarjolla KRS:n työn tukemiseksi klo 17.30 alkaen. Järjestäjinä ovat Kangasniemen seurakunta, Kansan Raamattuseura ja Agricola-opintokeskus.
  • Raamattusolut käynnistyvät Kangasniemen seurakunnassa

17.10.2019 14.25

Olisitko kiinnostunut tutkimaan Jumalan sanaa? Olisiko se mukavampaa, jos se tapahtuisi pienessä parin kolmen hengen ryhmässä? Olemme koonneet joukon henkilöitä eri puolilta Kangasniemeä, joka ovat innostuneet kokoamaan ympärilleen pienen raamattusolun. Nämä solut kokoontuvat ryhmäläisten kodeissa omaan tahtiin ihan omalla tavallaan Jumalan sanan äärelle. On hienoa, jos kristittyjen pyhä kirja tulee vaikka tällä tavalla tutummaksi. Liity rohkeasti mukaan. Annan tarvittaessa lisätietoja raamattusoluista.

Pirkka Sieviläinen, p. 0400 143602 tai pirkka.sievilainen@evl.fi

• Keskipäivän suvanto

17.10.2019 13.37

Arjessa on usein monenlaista sälää. Ainakin nykyisessä työelämässä. Vähän sitä ja vähän tätä ja taas vähän sitä ja vähän tätä. Huomio kiinnittyy hetkeksi yhteen asiaan, ja kohta joku muu vaatii keskittymistä.  Moni asia jää kesken. Keskeneräisten ja jotenkuten hoidettujen asioiden suma sisimmässä alkaa kuormittaa.  Sielu on jäänyt seilaamaan ties mihin aallokkoon. Sydänkin on jäänyt pamppailemaan ylikierroksilla.

• Työmaatiedote

15.10.2019 10.07

Kangasniemen kirkon II-vaihe.

Kangasniemen kirkon remontissa valmiiksi on saatu sadevesi- ja sprinklerijärjestelmien maanalaiset asennukset sekä tulevan maalampökeskustilan purkutyöt.