Kangasniemen kirkko

Kirkkoniementie 2, 51200 Kangasniemi

Kirkko on avoinna jumalanpalvelusten ja muiden tapahtumien aikana. Kirkon pitkään odotettu remontti alkaa 1.5.2019 ja kestää 30.11.2019 saakka.

Kangasniemen kirkko

Katso Esa Orren upea filmi VALON KIRKKO

Haluatko kuulla pienen tarinan kuvien takaa? Kerran hän luki minulle kauniin luvun kirjasta, jota en tuntenut. Se oli ohi kiitävä hetki lapsuudessani kauan sitten. Vaikka en silloin pysähtynyt, ymmärsin, että ne olivat hänelle sanat, jotka antoivat toivoa ja valoa kaiken tuntemattoman edessä. Itse olen lähestynyt asioita enemmän luonnontieteellisestä näkökulmasta. Silti olen palannut tuohon hetkeen useasti sen jälkeen, kun oli aika luopua hänestä. Tämä lyhytelokuva on pieni tutkielma valon heräämisestä tilassa. Paikaksi valitsin kirkon, koska koin hänen ajatelleen niiden olevan eräänlaisia portteja johonkin uuteen. Siksi vietin siellä (kirkossa) yhden loppukesän vuorokauden aamuyöstä iltaan kameroiden kanssa. Surutyötäkö...varmaan. Löysinkö valoa? Kiitos täysi Kangasniemi-sali filmin ensi-illasta.

Esa Orre

.............................................................................................................