Vapaaehtoistoimintaa musiikin parissa:

Kirkkokuoro:

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 16-17.30 seurakuntakeskuksessa. Tänä keväänä kuoro ei koronaviruspandemian vuoksi enää kokoonnu.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Nuorten musiikkitoimintaa:

Jos laulaminen tai bänditoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Jani Myllylään puh. 0400 143 608.