Kansanlaulumessu

Kangasniemen kirkko

Tervetuloa kansanlaulumessuun!

Lämpimästi tervetuloa kansanlaulumessuun Kangasniemen kirkkoon tai ruutujen äärelle. Runoilija Anna-Mari Kaskinen on tehnyt sanat tuttuihin kansanlaulujen melodioihin. Syvä kristillinen sanoma yhdistettynä kansanlaulujen säveliin vie meidät matkalle juuriimme, toisiimme, itseemme ja kohti Luojaamme.

Päivän aiheena on "Katoavat ja katoamattomat aarteet". Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.
www.kirkkovuosikalenteri.fi

Liturgisena värinä on vihreä ja alttarilla palaa kaksi kynttilää.

Syvä huokaus -yhtye säestää Natalia Ikosen johdolla. Harmonikalla musisoi Visa Wirén, Päivi Liukkonen on liturgina ja saarnaa. Ville Tikkanen johdattaa meidät esirukoukseen. Anja Äikkään messuryhmä palvelee.

Laulujen sanat ovat Kansanlaulukirkko-vihkosesta:
s. 4 Laulu kuuluu kirkkotiellä
9 Herra, anna anteeksi
10 On ylistetty Herramme
12 Tämän päivän meille annoit
16 Uskon Isään taivaalliseen
20 Auta, Herra, maailmaamme
18 Oi, Herra, ota lahjamme
22 Nälkäisille taivaan leipää
24 Lähdemme täältä päivään uuteen

Haluatko, että puolestasi rukoillaan? Esirukouspyynnön voi jättää seurakunnan kotisivujen painikkeesta pe klo 14 mennessä.

"Sinä tahdot sisimpääni totuuden -
ilmoita siis minulle viisautesi!"
Ps. 51:8