Kangasniemen kirkko

Sydämellisesti tervetuloa messuun Kangasniemen kirkkoon ja verkon välityksellä.

Päivän aiheena on "Salattu Jumala" Raamatuntekstit puhuvatkin Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen. (www.kirkkovuosikalenteri.fi)

Ville Tikkanen on liturgina ja saarnaa. Päivi Liukkonen johdattaa meidät esirukoukseen. Kanttorina on Natalia Ikonen. Eija Pynnösen messuryhmä palvelee.

Liturgisena värinä on valkoinen ja alttarilla palaa kuusi kynttilää.

Virret:
www.virsikirja.fi

Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien yksittäisten ihmisten ja perheiden auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta

Haluatko, että puolestasi rukoillaan? Esirukouspyynnön voi jättää seurakunnan kotisivujen painikkeesta pe klo 14 mennessä.

"Kuinka ääretön onkaan Jumalan rikkaus,
kuinka syvä hänen viisautensa ja tietonsa!" (Room. 11:33)