Kouluikäisten kerhot helmi-toukokuussa 2021 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1)

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja ilmoitamme kerholaisten huoltajille tekstiviestitse mahdollisista muutoksista. Kerhoihin saa tulla ainoastaan täysin oireettomana.

Keskiviikkoklubi joka keskiviikko klo 17-19

Keskiviikkoklubia on muutettu niin, että kässä- ja draamaklubin sijasta maalis- ja huhtikuussa keskiviikkoklubissa puuhaillaan yhdessä kerholaisten toiveiden mukaisesti. Yhdessä muun muassa pelataan, leikitään, ulkoillaan ja leivotaan.

Toukokuussa on keskiviikkoisin kokkiklubi, jossa kokkaillaan ja leivotaan.

Ihmeklubi joka torstai klo 14:45-16:15

Ihmeklubi on 5.-7.-luokkalaisten oma klubi, jossa vietetään aikaa yhdessä hyvässä seurassa. Klubilaisten toiveiden mukaan muun muassa pelataan, leivotaan, ulkoillaan ja höpötellään. Ihmeklubissa on tarjolla välipala.

Huom! Helatorstaina 13.5. ei ole kerhoa.

Puuhakerho joka torstai klo 17-18:30

Puuhakerhossa pidetään hauskaa ja puuhaillaan yhdessä kerholaisten toiveet huomioiden. Kevään aikana muun muassa askarrellaan, pelataan, leikitään ja leivotaan.

Puuhakerhossa on pääasiassa 1.-4.-luokkalaisia.

Huom! Helatorstaina 13.5. ei ole kerhoa.

Avoin kerho joka toinen viikko parillisten viikkojen perjantaisin klo 13:00-16:30

Avoimeen kerhoon voi tulla joka toinen perjantai klo 13:00-16:30 välillä silloin, kun itselle sopii. Avoimessa kerhossa saa ottaa rennosti tai touhuta, pelata, leikkiä, nähdä kavereita ja vaikkapa tehdä läksyjä. Kerhossa on tarjolla välipala.

Myös Avoimeen kerhoon ilmoittaudutaan, jotta seurakunnalla on tiedossa lapsen ruokavalio/allergiat sekä huoltajan yhteystiedot.

Huom! Toukokuussa Avointa kerhoa ei ole pe 21.5., sillä silloin on 4.-6.-luokkalaisten leiri Koulurannassa. Avoin kerho oli siis viimeisen kerran pe 7.5.

Kouluikäisten kerhoihin ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Kangasniemen seurakunnan kevätkauden 2021 kerhoihin. Vahvistusviesti ilmoittautumisesta lähetetään huoltajan puhelinnumeroon. Mikäli lomakkeen täytöstä tai kerhoista herää kysymyksiä, ole yhteydessä kouluikäisten toiminnasta ja kerhoista vastaavaan nuorisotyönohjaajaan Hilla Kaarttiin (p. 0400 143 608 / hilla.kaartti@evl.fi).

Kerholaisen tiedot

Valitse vaihtoehdot
Seurakunta saa käyttää kerholaisesta otettua kuvaa
Seurakunta saa käyttää kerholaisesta otettua videota