Vapaaehtoistoimintaa musiikin parissa:

Kirkkokuoro:

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Nuorten musiikkitoimintaa:

Jos laulaminen tai bänditoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Sanna Paappaseen puh. 0400 143 608 tai nuorisotyönohjaaja Samuli Pietiläiseen puh. 0400 143 607.