virsinumeroita

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143 604

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat

jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään

gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo- ja Majakka-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Kuva: Syvä Huokaus Sanan Suvipäivien Valon messussa 17.6. Jussi ja Minna Pyysalon kanssa.

La 1.12. klo 15 SAVOLAISEN OSAKUNNAN LAULAJIEN KONSERTTI kirkossa

Perinteisellä maakuntakiertueellaan Savolaisen Osakunnan Laulajat konsertoi Kangasniemellä adventin aattona.

Seimi-joulukonsertti vie kuulijan kohti joulua. Kauniit sävelet sytyttävät lempeää valoa pimeyden, kylmyyden ja kiireen keskelle.

Konsertti sisältää noin tunnin mittaisen lämminhenkisen kokonaisuuden jouluisiin teksteihin sävellettyjä lauluja: perinteisiä ja rakastettuja joululauluja, uudempia suomalaisia sävelmiä sekä kansainvälisiä joulun ajan helmiä. Konsertin johtaa MuM Sabrina Ljungberg.

Ohjelma 10/15€.

Lämpimästi tervetuloa!

Su 9.12. klo 15 KAUNEIMMAT JOULULAULUT kirkossa

Ke 12.12. klo 19 JOULUN KLASSIKOT kirkossa

Kangasniemen kirjasto täyttää tänä vuonna 170 vuotta. Syntymäpäivää juhlistamme 12.12. kello 19.00 alkaen Jarkko Aholan joulukonsertilla Kangasniemen kirkossa.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Kangasniemen kirjastosta hintaan 30€/kpl tai Ticket Masterista 32€/kpl.

Kirjastosta lippuja voi varata puhelimitse numerosta 040 523 2210 tai sähköpostitse kirjasto@kangasniemi.fi

Olet lämpimästi tervetullut ja varaathan lippusi ajoissa!

SU 16.12. klo 18 KAUNEIMMAT JOULULAULUT kirkossa