virsinumeroita

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143 604

AJANKOHTAISTA:

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat

jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään

gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo- ja Majakka-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Kuva: Syvä Huokaus Sanan Suvipäivien Valon messussa 17.6. Jussi ja Minna Pyysalon kanssa.

AJANKOHTAISTA:

La 1.12. 2018 klo 15 KUULTIIN SAVOLAISEN OSAKUNNAN LAULAJIEN KONSERTTI kirkossa

Kangasniemen kirjasto täytti kuluneena vuonna 170 vuotta. Syntymäpäivää juhlisti 12.12.  Jarkko Aholan joulukonsertti Kangasniemen kirkossa. "Ensimmäinen kirjasto paikkakunnalla oli kirkon saksastissa, joten olemme palanneet juurillemme" totesi Sari Tulla tervehdyssanoissaan.

900 kuulijaa saivat nähdä ja kuulla upean konsertin. Kiitos järjestäjille ja esiintyjille!