virsinumeroita

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143604

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä sekä kuoro- ja urkumusiikki ovat jumalanpalvelusmusiikkimme

keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina seurakunnassamme vietetään

gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

to 6.9.2018 klo 17.00 KIRKKOKUORON HARJOITUKSET ALKAVAT SRK-KESKUKSESSA

to 13.9. Ei ole harjoituksia

to 20.9. klo 17-19 KAIKILLE AVOIMET KIRKKOKUORON HARJOITUKSET (liittyy valtakunnalliseen Kirkkomusiikin päivään). Tervetuloa laulamaan tai vain kuuntelemaan!

to 27.9. klo 17 harjoitukset

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo- ja Majakka-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Kuva: Syvä Huokaus Sanan Suvipäivien Valon messussa 17.6. Jussi ja Minna Pyysalon kanssa.

Kangasniemen kirjasto täyttää tänä vuonna 170 vuotta. Syntymäpäivää juhlistamme 12.12. kello 19.00 alkaen Jarkko Aholan joulukonsertilla Kangasniemen kirkossa.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Kangasniemen kirjastosta hintaan 30€/kpl tai Ticket Masterista 32€/kpl.

Kirjastosta lippuja voi varata puhelimitse numerosta 040 523 2210 tai sähköpostitse kirjasto@kangasniemi.fi

Olet lämpimästi tervetullut ja varaathan lippusi ajoissa!