virsinumeroita

Musiikki

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kaikki musiikkitilaisuudet seurakunnassamme on peruutettu toistaiseksi!

TULOSSA:

ti 14.4. klo 18 Värit maailman, kuorojen ilta gospelmusiikin parissa kirkossa. Naiskuoro Niemettäret, Joutsan naiskuoro ja Kangasniemen Mieslaulajat vieraanaan laulajapianisti Antti Kleemola. Yhteistyössä Puulan Seutuopiston kanssa. Liput 10 €. PERUTTU

su 3.5. klo 12 Gospelia kirkossa. Minna ja Jussi Pyysalo sekä Syvä huokaus -yhtye PERUTTU

su 10.5. klo 18 Oi muistatko vielä sen virren - Lempivirsi-ilta kirkossa PERUTTU

su 24.5. klo 15 Matti Pesosen urkukonsertti kirkossa. Vapaa pääsy. Kolehti. PERUTTU

su 2.8. klo 14 Mauno Kuusiston jalanjäljissä. Tenorissimon konsertti kirkossa. Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa, tenori.                                          HUOM! MUUTTUNUT PÄIVÄ

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143 604

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 16-17.30 seurakuntakeskuksessa.

Tervetuloa antoisan harrastuksen pariin myös uudet laulajat!  Lisätietoja kanttori Sirkku Tolvanen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtye on avoin myös uusille laulajille ja soittajille. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi, Niina-Maria Tiihonen ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Tiihosen perhebändi

Ilkka, Raimo, Sami, Lauri ja Niina-Maria Tiihonen vastaavat Majakka-iltojen musiikista.

MUSIIKKIVIERAITA 2019

Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen toivat "Terveisiä Senegalista" 17.2.2019

Marraskuussa pidettiin srk-salissa lempivirsi-ilta, jossa kuultiin jälleen mielenkiintoisia ja koskettavia muistoja virsistä. Ensi keväänä tulee 10 vuotta siitä, kun pidettiin ensimmäinen lempivirsi-ilta. Illoissa on jo 96 seurakuntalaista kertonut virsimuistojaan. Jos haluat tulla kertomaan omia muistojasi, ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen, puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi.