virsinumeroita

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143 604

AJANKOHTAISTA:

Supermarsut ovat mukana valtakunnallisessa loppukilpailussa Jyväskylässä perjantaina 17.5.

Alueellinen VIRSIVISA kisattiin maanantaina 25.3.

Visan voittivat SUPERMARSUT Venla Kettunen, Elviira Könönen ja Krista Lahikainen Beckerin koulun 3 B luokalta. He edustavat Mikkelin hiippakuntaa valtakunnallisessa visassa Jyväskylässä Toukokuussa.Onnea ja tsemppiä tytöille!
Kakkoseksi kiri NO NAME Liisa ( Elizabeth) Ageenkova, Jagoda Plonska ja Rosalia Viinikainen Beckerin koulun 3 A luokalta ja kolmanneksi kisasivat VESIPATJAJOOGAGIRLS Martta Partti, Pihla Ikonen ja Siiri Helminen Beckerin koulun 4 A luokalta. Onnea myös teille!
Juontajana toimi hiippakuntakanttori Timo Vikman, tuomareinea Sirkku Tolvanen sekä Anita ja Pentti Honkanen.

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17-19 seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Tiihosen perhebändi

Ilkka, Raimo, Sami, Lauri ja Niina-Maria Tiihonen vastaavat Majakka-iltojen musiikista.

MUSIIKKIVIERAITA 2019