virsinumeroita

Musiikki

AJANKOHTAISTA:

Su 24.11. klo 18 OI MUISTATKO VIELÄ SEN VIRREN -lempivirsi-ilta srk-salissa

Viisi seurakuntalaista kertoo kiinnostavia tarinoita siitä, miten virret ovat heitä puhutelleet. Virret myös lauletaan yhdessä. Tervetuloa kuulemaan tarinoita ja laulamaan!

Su 8.12. klo 14.30 ja 15.30 KAUNEIMMAT JOULULAULUT Kangasniemi-salissa.

Lähetyksen joulumyyjäiset pidetään kunnantalon aulassa klo 14-17  Voit pistäytyä välillä laulamaan jompaankumpaan joululaulutilaisuuteen. Mukana myös kirkkokuoro ja kanttori Sirkku Tolvanen, juontajana Pirkka Sieviläinen. Molemmissa tilaisuuksissa on sama ohjelma. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Ti 10.12. klo 18 KAUNEIMMAT JOULULAULUT Liisa ja Jaakko Arkolla, Hokantie 410. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Ke 11.12. klo 18 JOULULAULUJEN MAJATALO Kangasniemi-salissa. Musiikista vastaa Syvä huokaus-yhtye.

To 12.12. klo 12 JOULULAULUJA vanhemman väen virkistyspäivässä srk-salissa.

Su 15.12. klo 19 KAUNEIMMAT JOULULAULUT Kansis-keskuksessa Syvä huokaus -yhtyeen säestämänä. Juontajana Pirkka Sieviläinen. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Ke 18.12. klo 18 KAUNEIMMAT JOULULALAULUT Luusniemen Elon talolla. Juontajana Matti Tolvanen, kanttorina Sirkku Tolvanen. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Su 22.12. klo 18 KAUNEIMMAT JOULULAULUT Sorvalin vierastalossa, Ohensalontie 1434. Juontajana Pirkka Sieviläinen, kanttorina Natalia Ikonen. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143 604

Musiikki jumalanpalveluselämässä

Virsilaulu urkusäestyksellä, kuoro- ja urkumusiikki  sekä psalmilaulu ovat jumalanpalvelusmusiikkimme keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 seurakunnassamme vietetään gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 16-17.30 seurakuntakeskuksessa.

Tervetuloa antoisan harrastuksen pariin myös uudet laulajat!  Lisätietoja kanttori Sirkku Tolvanen puh. 0400 143 604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtye on avoin myös uusille laulajille ja soittajille. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Niina-Maria Tiihonen. Syvä Huokaus on vienyt musiikkiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Tiihosen perhebändi

Ilkka, Raimo, Sami, Lauri ja Niina-Maria Tiihonen vastaavat Majakka-iltojen musiikista.

MUSIIKKIVIERAITA 2019

Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen toivat "Terveisiä Senegalista" 17.2.2019