Uutislistaukseen

Ole minulle kallio!

Tuula-papin lohduttavia mietteitä pelkojen ja ahdistuksen keskellä eläville.

Ole minulle kallio!

Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän on elämän perustus, joka ei horju. Hän antaa rauhan, jota tämä maailma ei voi antaa. Häneltä tulee kestävyys heikolle ja avuttomalle. Näin Raamatun sana vakuuttaa.

Uutiset, sanomat sodasta ja sen liepeiltä täyttävät median, keskustelut ja oman mielen. Pelko ja ahdistus hiipii helposti sisikuntaan, raskas olo saa vallan. Ei olla vielä koronaa selätetty, kun jo uusi kriisi vyöryy päälle.

Kristittynä ajattelen, että on syytä tietää missä maailmassa elämme. Ja samalla on tärkeätä kääntää katse Jeesukseen Kristukseen. On tärkeätä kuunnella Jumalan puhetta. Jos katselee vain myrskyä, käy kuin Pietarin, jonka usko loppui ja hän vajosi aaltoihin.

Jumala lahjoittaa voimansa erityisesti Raamatun sanan kautta. Ota se käyttöön! Se on ehtymätön aarre. Ukrainalaiset kristityt lukevat päivittäin psalmia 31. En tiedä, miksi nimenomaan sitä, mutta se psalmi rohkaisee heitä. Se rohkaisee, ravitsee ja vahvistaa myös meitä niin kuin Jumalan sana kaiken kaikkiaan.

Sulkekoon Herramme sinut armonsa suojaan!

Tuula Suuronen

10.3.2022 06.00