Uutislistaukseen

Oman kylän Majatalo-ilta ke 23.2. klo 18. Lämpimästi tervetuloa!

Ensi keskiviikkona 23.2.2022 Majatalo-illan teemana kirkossa ja verkossa on yhteisöllisyys. Majatalo-illan tunnistaa ystävällisestä ilmapiiristä, johon on helppo tulla mukaan, vaikka seurakunnan toiminta ei muuten olisikaan tuttua. 

-Toivomme, että Majiksesta välittyy vahva yhteisöllisyys. Olemme onnistuneet, jos kirkossa ja ruudun äärellä syntyy kokemus siitä, että on hyväksytty ja kuuluu joukkoon, kertovat iltojen juontajat Pirkka Sieviläinen ja Päivi Kettunen. 

Yhteisöllisyys on lähellä myös Majatalo-illan vieraiden sydäntä. Tällä kertaa haastateltaviksi tulevat Osuuspankin toimitusjohtaja Seppo Laurila ja aluevaalien äänikuningas Tommi Vehmala.

-Kangasniemen vahvuuksia ovat hyvät lähipalvelut ja kunnan elinvoimaisuus, puntaroi Seppo Laurila. 

-Minä arvostan maalaispitäjän elämänlaatua, joka on mahdollista täällä Kangasniemellä, kertoo puolestaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tommi Vehmala. 

Illan laulut esittää Ilkka Tiihosen kokoama Majatalon bändi. Saamme kuulla mm. Sepon ja Tommin valitsemat toivelaulut. Tuula Suuronen rohkaisee jälleen rukoukseen arkisen elämän keskellä ja Jaakko Pirttiaho vastaa eloisaan tapaansa Majatalon raamattutuokiosta. 

Oman kylän Majatalon laulut alkavat soida seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 23.2.2022 noin klo 17:50 alkaen. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

2022-02-21 09:43:00.0