Uutislistaukseen

Jouluiset sävelet soivat Majatalossa

-Joulun odotukseen liittyy vahvasti valot ja kynttilät, tuoksut ja leipominen, kertoo Majatalo-iltaan haastateltavaksi tuleva Petra Laitinen. 

Tämän vuoden viimeisessä Majatalo-illassa ensi keskiviikkona 8.12.2021 suunnataan katseet lähestyvään jouluun. 
 
Majiksen mainio bändi vastaa jälleen musiikista. 
-Tutut joululaulut ovat sellaista tunnelmien ja  muistojen arkiston penkomista, naurahtaa Ilkka Tiihonen, joka kutsuu bändin koolle. 
 
Petra Laitinen kertoo Majiksessa joulun odotuksesta perheenäidin silmin. 
- Jo lokakuun pimeisiin iltoihin valot ja kynttilät tuovat odotuksen tunnelmaa. Silloin alan usein miettiä, joko saisi laittaa kynttelikön ikkunaan, tunnustaa Petra. 
 
Illan juontavat Päivi Kettunen ja Jaakko Pirttiaho, joka myös avaa eloisalla tyylillään Raamatusta löytyvää valon ja toivon sanomaa. Tuula Suuronen kannustaa laskemaan arkisen kuorman rukouksessa Suuremman käsiin. Iltaa rakentamassa on tälläkin kertaa suuri joukko vapaaehtoisia eri tehtävissä. 
 
Majatalo-ilta on rento ja elämänmakuinen tilaisuus, johon on helppo tulla mukaan. Jokainen ilta on erilainen, vaikka ohjelmarunko pysyykin samana.
 
Seurakunnan järjestämän Joulusävelien Majatalon laulut alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta keskiviikkona 8.12. jo klo 17.50 alkaen. Kirkossa noudatamme yleisiä hygieniaohjeita ja suosittelemme maskin käyttöä. 

2.12.2021 07.00