Uutislistaukseen

Koko kylän joulukonsertti

Koko kylän joulukonsertissa esiintyvä Eve & Ossi -duo on tutustunut toisiinsa joululauluja laulaen.

Duo Eve & Ossi esiintyy koko kylän joulukonsertissa  Sympaattinen Eve & Ossi -duo esiintyy kirkossa ensimmäisenä adventtina su 28.11. järjestettävässä koko kylän yhteisessä joulukonsertissa. 

- Oli erityisen hienoa vierailla Kangasniemellä maaliskuussa. Tällä kertaa luvassa on uudelta Jumala on ihmisten luona -joululevyltämme poimittuja raikkaita sovituksia tutuista joululauluista, kertoo Ossi Mäki-Reini. 

- Maanläheisellä tavalla tulkitut tunnelmalliset laulut kuljettavat kuulijat joulun hämmästyttävien tapahtumien kautta riemullisen sanoman ytimeen asti, kuvailee Ossi konsertin antia. 

Joululaulut ovat alun perin tuoneetkin parin yhteen vuonna 2012. Tuolloin Eve pyysi uutta tuttavaansa Ossia tekemään kanssaan joulukonsertin. Yhdessä musisoinnin myötä he huomasivat, että muukin yhdessäolo oli luontevaa ja mukavaa. 

Kirkossa duon vahvistuksena ovat legendaariset muusikot kitaristi Sami Asp ja basisti Mikko Löytty. Konsertin avaussanat lausuu kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen.  

Koko kylän yhteinen joulukonsertti järjestetään kirkossa su 28.11. klo 18 alkaen. Sen mahdollistavat yhteistyössä Kangasniemen seurakunta ja kunta sekä Kangasniemen Osuuspankki ja Kunnallislehti. Konserttiin on vapaa pääsy ja siihen voi osallistua myös kotoa käsin seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavan kautta. 

Kirkon ovilla on mahdollisuus osallistua Suomen Lähetysseuran kautta Lasten Pankin hyväksi kerättävään kolehtiin ja kartuttaa näin hyvää joulumieltä.  

18.11.2021 07.00