Uutislistaukseen

Majiksessa arvostetaan arjen onnea

- Kotona olen puoliso ja isä. Ne tittelit ovat minulle ne tärkeimmät, sanoo Majatalo-iltaan haastateltavaksi tuleva korttitaiteilija Joel Jyrinki.

Ensi keskiviikon Majatalo-illassa aiheena on arkinen onni. Siihen liittyy kiitollisuuden vaaliminen, josta omia ajatuksiaan kertoo sympaattinen korttitaiteilija Joel Jyrinki.

- Kiitollisuutemme ydin muodostuu siitä oivalluksesta, että elämä on lahja, pohdiskelee Joel illan aihetta. 

- Rukous on Jumalan läsnäolossa viipyilemistä. Siinä sielu rauhoittuu ja vahvistuu. Rukous on arkisen kuorman laskemista Herran helmoihin, määrittelee puolestaan Tuula Suuronen, joka rohkaisee  rukoukseen arkisen elämän keskellä. 

Majiksessa on tuttu ja turvallinen ohjelma. Ilkka Tiihonen vastaa musiikista ja kokoaa Majikseen bändin. Illan juontavat Päivi Kettunen ja Jaakko Pirttiaho, joka myös jakaa eloisalla tyylillään Raamatun sanomaa. Mukana on jälleen suuri joukko vapaaehtoisia eri tehtävissä. 

Majatalo-ilta on tullut tutuksi rentona ja lämminhenkisenä tilaisuutena. 
- Meillä ei mittailla kenenkään uskon määrää, on Majikset Kangasniemelle tuoneen Pirkka-papin usein käyttämä lause. 

Seurakunnan järjestämän Arkisen onnen Majatalon laulut alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta keskiviikkona 17.11.2022 jo klo 17.55 alkaen. Yhteinen ilta päättyy seurustelun sakramenttiin, joka on Majatalo-iltojen isän, Pekka Simojoen, keksimä nimi mehu- ja ruisleipätarjoilulle. 
 

11.11.2021 07.00