Uutislistaukseen

Valoa ja lohtua syksyn hämäryyteen

Ensi viikon keskiviikkona 13.10. kuullaan kirkossa ja seurakunnan somekanavien kautta Valon ja lohdun lauluja ja sanoja. 

Muutamia vuosia jatkuneet Yksin armosta -illat saivat nyt uuden nimen. Illat alkoivat Jaakko Pirttiahon raamattutunteina, mutta vähän kerrassaan musiikin osuus on kasvanut. Tästä syystä näille iltatuokioille annettiin uusi nimi, joka kertoo paremmin niiden sisällöstä. 
 
Musiikista vastaa toistaiseksi Niina-Maria Tiihonen yksinään. Hän pääsee iltoihin mukaan, kun duon toinen osapuoli Lauri jää pienen Eemilin kanssa kotiin. 
- Toivon, että löydän tähänkin iltaan oikeat laulut vahvistamaan Jaakon opetusta, kertoo Niina-Maria Tiihonen, jonka musiikki on olennainen osa Valon ja lohdun illan antia. 
 
Niina-Marian musikaaliset lahjat on huomattu laajasti. 
- Niina-Marian lahjakkuudesta olen melkein äimistynyt! Mahdammekohan me aina edes ymmärtää, millaista virtuositeettia keskuudessamme on? ihasteli eräs fani hiljattain.
 
Jaakko Pirttiaho tuo eloisaan tapaansa esille Raamatusta löytävää lohdun sanomaa. 

- Minulle tuli iloisena yllätyksenä tieto siitä, että kirjani Rakkaat raajarikot on mukana Vuoden kristillinen kirja -kilpailussa, kertoo Jaakko. Voittajan valitsee lokakuun lopussa Turun piispa Mari Leppänen. Myös yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan 25.10. saakka. 
 
Valon ja lohdun ilta kirkossa sekä seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta keskiviikkona 13.10.2021 klo 18-19. Illan juontaa Päivi Kettunen. Raamattutuokion järjestäjinä ovat Kangasniemen seurakunta ja Kansan Raamattuseura.

 

(Pääkuva: Raimo Tiihonen)

7.10.2021 07.00