Uutislistaukseen

Syystuulien Majatalossa mukana kunnajohtaja Kimmo Kainulainen

-Seurakunta toimii ihmisten henkisenä tukipilarina ja yhteisöllisyyden lujittajana, sanoo Majatalo-illassa haastateltava kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen. 

(Kuva: Paula Ruusupuro)

Seurakunnan järjestämien Majatalo-iltojen uusi kausi alkaa ensi keskiviikkona 22.9. kirkossa ja somekanavien kautta. 

Syystuulien Majatalossa on tuttu ohjelma. Illan laulut esittää Ilkka Tiihosen kokoama Majatalon bändi. Juontajina Päivi Kettusen kaverina hääräilee Pirkka Sieviläinen, meidän iloinen eläkepappimme. Päivin haastateltavaksi saapuu tuore kunnanjohtajamme Kimmo Kainulainen. 

- Seurakunta voi omalta osaltaan olla edistämässä kunnan elinvoimaa ja hyvinvointia, pohtii Kainulainen seurakunnan merkitystä.

Jaakko Pirttiaho vastaa Majatalon henkeen sopivasta kansantajuisesta raamattuopetuksesta. 

Tuula Suuronen muistuttaa, että rukouksessa voimme viedä kaikki arkisen elämän asiat Taivaan Isän käsiin. Oman rukousaiheen voi kirjoittaa jo kotona tai kirkossa jaossa oleviin kortteihin. Tuulalle voi lähettää etukäteen rukouspyyntöjä myös seurakunnan nettisivujen kautta ja tekstarilla numeroon 0400 143603. 

Lämminhenkiseen Majatalo-iltaan on helppo osallistua, vaikka seurakunnan toiminta olisikin muuten vähän etäistä. 

- Meillä ei olla liian uskovaisia, vaan kaikki ovat tervetulleita. Tilaa riittää yhtä hyvin etsiväisille kuin toivovaisillekin, vakuuttaa Pirkka. 

Syystuulien Majatalon laulut alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta keskiviikkona 22.9.2021 jo klo 17.55 alkaen. 

16.9.2021 14.00