Uutislistaukseen

Mies ja kitara - Tommi Kalenius konsertoi kirkossa

Laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius esiintyy Kangasniemen kirkossa perjantaina 20.8.2021 klo 18 alkaen. Tähän akustiseen konserttiin voi osallistua myös verkossa seurakunnan somekanavien kautta. 

Tommi oli alunpitäen kutsuttu juhlistamaan Majatalo-iltojen kymmenvuotistaivalta, mutta koronarajoitusten vuoksi hänen tulonsa siirtyi keväältä tänne loppukesään. 

Äänekoskella kasvanut ja sittemmin helsinkiläistynyt Kalenius aloitti laulujen tekemisen gospelmusiikin parissa. Uransa aikana hän on julkaissut neljä sooloalbumia. Näiden lisäksi Kalenius on ollut tekemässä kappaleita monille suomalaisille artisteille, esimerkiksi Jari Sillanpäälle, Pepe Willbergille ja Virve Rostille. 

- Hienoa, että tämä toteutui nyt. Tämä on minun ensimmäinen vierailuni Kangasniemellä, kertoo Tommi. 

- Keikan äänimaisema on akustinen, orgaaninen ja intiimi, kuvailee Kalenius. 

Luvassa on siis kodikas trubaduurityylinen konsertti, jonka aikana kuullaan Tommin lauluja vuosien varrelta. 

Tommi Kaleniuksen tunnelmallisen konsertin sävelet alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavilla perjantaina 20.8.2021 klo 18alkaen. 
Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. 

Seurakunnan järjestämään konserttiin on vapaa pääsy. Samalla on mahdollisuus tukea yhteisvastuukeräystä jättämällä lahjoitus kirkon ovensuussa oleviin kolehtihaaveihin. 

2021-08-13 07:00:00.0