Uutislistaukseen

Täyden kympin Majatalo päättää kevätkauden

- Musiikki koskettaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja laulujen sanoma välittyy suoraan sydämeen aivan erityisellä tavalla, tietää pitkän linjan gospelmies ja Majatalon bändin yhteyshenkilö Ilkka Tiihonen.

Ensi viikon keskiviikkona 28.4. seurakunnan somekanavien kautta lähetettävässä Majatalo-illassa muistellaan menneitä, samalla kun katsellaan luottavaisesti tulevaisuuteen. Näitä Pekka Simojoen idean pohjalta kehitettyjä matalan kynnyksen tilaisuuksia on järjestetty Kangasniemellä jo kymmenen vuoden ajan, joten takana on yhteensä noin 80 erilaista iltaa. 
 
- Minun mottoni pappina on ollut: ”Seurakunta tutummaksi ja Jumala läheisemmäksi”, myhäilee Kangasniemen Majatalo-iltojen isä Pirkka Sieviläinen. Hän muistelee Päivi Kettusen kanssa näiden iltojen syntyyn liittyviä vaiheita. 
 
- Kyllä Majikset ovat niitä seurakunnan rennoimpia tilaisuuksia. Erityisesti arvostan vapautta biisien valinnan suhteen, sanoo musiikista vastaava Ilkka Tiihonen, joka toimii myös bändin yhteyshenkilönä. Tällä kertaa Ilkan biisilistalla on useita Majatalo-iltojen suosikkilauluja. 
 
Jaakko Pirttiaho tulee iltaan suoraan omien remonttipaineidensa keskeltä. 
 
- Olen varsinainen koettelemusten kokemusasiantuntija. Siksi etsin Raamatusta rohkaisun sanoja myös itseäni varten, naurahtaa Jaakko. 
 
Tuula Suuronen muistuttaa, että rukouksessa saamme viedä mieltä kaikki painavat asiat Taivaallisen Isämme käsiin. Rukousaiheita tähän Majataloon voi lähettää Tuulalle tekstiviestillä numeroon 0400 143603 sekä seurakunnan nettisivuilta löytyvän linkin kautta. 
 
Täyden kympin Majatalon laulut alkavat soida seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 28.4 2021 klo 18 alkaen.

22.4.2021 06.00