Uutislistaukseen

Maksetut Viulut tuo iloa koronan keskelle (Siirretty myöhempään ajankohtaan)

Seurakunnan somekanavien kautta musisoivalla Maksetut Viulut -yhtyeellä on iloisen rento ote ja omaleimainen sointi. (Kuva: maksetutviulut.fi)

Maksetut Viulut on yksi Suomen rakastetuimmista hengellisistä yhtyeistä. Tämä viisihenkinen folk pop -yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia ja niistä nauttivat kaikenikäiset kuulijat. 

Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia. Alun pitäen ystävykset halusivat vain jamitella keskenään. Ilo tarttui kuulijoihin, jotka alkoivat kysellä levyjä ja konsertteja. Tämä on johtanut siihen, että Maksetut Viulut julkaisi viime syksynä jo neljännen levynsä sekä 50 laulua sisältävän nuottikirjan. 

Maksetut Viulut -yhtye konsertoi pe 12.3. klo 18 alkaen Kangasniemen kirkossa. Tämän iloisen ja energisen koko kylän kirkkokonsertin järjestävät yhdessä Kangasniemen seurakunta ja kunta sekä Kangasniemen Osuuspankki ja Kunnallislehti. Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän rentoon konserttiin seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta. (Jos koronarajoitukset tiukkenevat, niin konsertti siirretään myöhempään ajankohtaan.)

Koronatilanteesta johtuen konsertti on siirretty myöhempään ajankohtaan.

2.3.2021 07.00