Uutislistaukseen

Majatalossa rohkaistaan myötätuntoon

Ensi keskiviikkona 24.2. klo 17.50 seurakunnan somekanavien kautta alkavat soida Majatalo-illan lämmittelylaulut.

- Myötätuntoinen ilmapiiri luo turvallisen tilan, jossa olemme hyväksyttyjä omana itsenämme, vahvuuksinemme ja heikkouksinemme, kertoo Majataloon puhujavieraaksi tuleva Kristiina 

Tällä kertaa Majiksen aiheena on myötätunto, johon meitä tulee innostamaan Kansan Raamattuseuran kouluttaja Kristiina Nordman. 

-Myötätunto tarkoittaa toisen ihmisen huomaamista, hänen asemaansa asettumista ja hänen hyvänsä edistämistä. Myötätunto on verbi: se tulee näkyväksi tekoina. Tärkeää on muistaa myös armollisuus itseään kohtaan, eli itsemyötätunto. Se avaa tien siihen, että kykenee osoittamaan myötätuntoa toisillekin, kertoo Kristiina. 

Niina-Maria Tiihosen luotsaama bändi vastaa illan lauluista. Juontajina toimivat tuttuun tapaan Päivi Kettunen ja Kangasniemen Majatalo-iltojen isä Pirkka Sieviläinen. Jaakko Pirttiaho avaa myötätunnon sanomaa Raamatusta. 

Tuula Suuronen muistuttaa, että rukouksessa saamme viedä kaikki asiat Taivaan Isän käsiin. Rukouspyyntöjä Majataloon voi lähettää suoraan Tuulalle tekstarilla numeroon 0400 143603 tai seurakunnan nettisivuilta löytyvän linkin kautta. 
 
Kymmenettä toimintavuottaan keväällä juhliva Majatalo-ilta on rento ja lämminhenkinen tilaisuus, johon voi nyt osallistua mukavasti omalta kotisohvalta. 
 
Myötätunnon Majatalon laulut alkavat soida seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 24.2. 2021. jo klo 17.50 alkaen. 
 

18.2.2021 08.00