Uutislistaukseen

Syyskauden viimeinen Yksin armosta -ilta

16.11.2020 10.58

Syyskauden viimeinen Yksin armosta -ilta on kirkossa ja seurakunnan somekanavien kautta keskiviikkona 18.11. klo 18. Jaakko Pirttiahon opetuksen aiheena on ”Rakastettu on nimesi”. 

Musiikista vastaa tuttuun tapaan duo Niina-Maria ja Lauri. Luvassa ovat nämä ihanat laulut:
    - Rakastettu (Juha Tapio)
    - Kuudennen päivän ihme (Maksetut viulut)
    - Mestariteos (Mikko Nikula)
    - Luojan kaunein ajatus 
    - Tahdon kiittää 


Päivi Kettunen juontaa illan. Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon (muistathan käyttää suojamaskia) ja ruudun äärelle. 

Johdantona illan aiheeseen: Olet rakastettu

”Kaukaa ilmestyi minulle Herra ja sanoi: Ikuisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut, sen tähden olen vetänyt sinua puoleeni armosta” (Jer. 31:3).

Jo ennen kuin sinut nostettiin äitisi rinnan päälle lepäämään, sinua on rakastettu. Sinut rakennettiin taidolla ja suurella harkinnalla hellyyden työkaluilla. 

Sinua on rakastettu koko elämäsi ajan. Jokaisena onnen päivänä ja murheen yönä perääsi on katsottu Isän päättäväisyydellä ja Äidin myötätunnolla. 

Lempeästi sinua on vedetty Luojasi luokse armon köysillä. Sinusta ei ole päästetty irti silloinkaan kun ovet ovat ryskäneet ja olet uhmassasi ottanut etäisyyttä. 

Jumalan rakkaus on kestänyt kaikki kipeät ja surua tuoneet päätöksesi. Enemmänkin se kestäisi, enemmän kuin sydämesi kykenisi kestämään. 

Rakkaus odottaa sinua. Se on aina ollut valmiina sinua varten. Se ei ole tyytynyt passiivisena jäämään etäälle, vaan se on ottanut ristin muodon ja astunut lähellesi. 

(Jaakon Yksin armosta -blogi)