Uutislistaukseen

Majatalossa ollaan ihmeiden äärellä

22.10.2020 06.00

- Rukous on silta Jumalan luokse. Tämän viestin välittäminen on minulle sydämen asia, sanoo pastori Tuula Suuronen, joka vinkkaa myös, että omia rukousaiheita voi kirjoittaa paperille jo kotona valmiiksi ennen Majikseen tuloa.

 

- Ihmeiden aika ei ole ohi. Koskaan ei kannata menettää toivoaan. Me olemme saaneet uramme aikana todistaa useita ihmisjärjelle käsittämättömiä asioita, kertovat Henrik ja Raija Ohlis, jotka työskentelivät Parikanniemen lastenkodissa neljä vuosikymmentä.

- Sitä työtä ei tehty tutkinnoilla tai pelkällä pään tiedolla. Meidän kasvatusmetodimme voi tiivistää kolmeen sanaan: rakkaus, rajat ja rukous, muistelevat Henrik ja Raija, jotka kertovat seuraavassa Majatalo-illassa ensi viikon keskiviikkona 28.10.2020 näitä erikoisia tapahtumia työuransa varrelta. 

Tässäkin Majatalo-illassa on tutut ainekset. Jaakko Pirttiaho avaa kansantajuisella tyylillään Raamatun antamaa toivon sanomaa. Illan isäntäväkenä hääräilevät Pirkka Sieviläinen ja Päivi Kettunen. Yhteislaulut säestää Majatalon mainio bändi. Tuula Suuronen rohkaisee rukoukseen arkisen elämän keskellä. Useita seurakuntalaisia osallistuu illan kulkuun eri tehtävissä. 

Majatalo-illan kynnys on matalalla ja katto korkealla. 

- Ilmapiiri on lämpimän hyväksyvä ja illan ohjelma on virkistävä ja mielenkiintoinen, kuvaili eräs mukana olleista syksyn ensimmäistä Majatalo-iltaa. 

Lämpimästi tervetuloa seurakunnan järjestämään Ihmeiden Majataloon keskiviikkona 28.10. kirkkoon sekä seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien äärelle. Bändi alkaa soittaa lämmittelymusiikkia jo klo 17.50 Kirkossa istutaan väljästi turvavälejä noudattaen ja käytetään maskeja. Omat maskit kannattaa ottaa mukaan.