Uutislistaukseen

Majakka-illassa kuullaan Raamatun jakeita ja lempeitä lauluja

15.10.2020 07.00

Ensi viikon keskiviikkona 21.10. kirkossa soi Majakka-illan levollinen musiikki. Luvassa on rauhallinen iltatuokio, johon voi mainiosti osallistua myös ruudun äärellä seurakunnan somekanavien kautta.

Kaunisäänisen Niina-Maria Tiihosen luotsaama bändi vastaa levollisista lauluista. Laulujen välissä kuulemme Raamatun jakeita, joiden lukijat myös kertovat siitä, mitä kyseinen raamatunkohta heille merkitsee.
 
- Yritän aina löytää iltaan valittujen tekstien ydinsanoman. Sitten valitsen kappaleen, joka ehkä vielä syventää sanomaa, kertoo Niina-Maria. 
 
Tällä kertaa valitsemiaan raamatunkohtia ovat lukemassa Hilla Kaartti ja Leena Haikarainen sekä Tero Kemppi ja Hannu Tiihonen. Illan juontaa Majakka-pappimme Tuula Suuronen. 
 
Hilla Kaartti on tänä syksynä aloittanut tehtävänsä seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisena. 
- Kaikki on tässä vaiheessa minulle vielä uutta, mutta toiveeni on, että jatkossa toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan nuorten kanssa, kertoo Hilla. 
 
Seurakunta järjestää kirkossa Majakka-illan ke 21.10. klo 18-19. Kirkossa noudatetaan turvavälejä ja tulijoiden toivotaan ottavan omat maskit mukaan. Iltaan voi osallistua myös seurakunnan YouTube- ja Facebook -kanavien kautta. 

- Raamattu on minulle loputon rohkaisun lähde. Ihmeellisellä tavalla sieltä löytyy eri tilanteisiin juuri sopiva teksti, sanoo Hilla Kaartti, joka lukee Majakka-illassa yhden itselleen merkityksellisen raamatunkohdan.