Uutislistaukseen

Yhteisöllisyys on Jere Pietariselle tärkeä voimavara

Ensi viikon keskiviikkona 7.10. klo 18 alkaen vietämme viimeistä kertaa tänä vuonna seurakunnan somekanavien kautta pienen iltahetken kirkossa. Illan vieraana on Jere Pietarinen, jonka kanssa Päivi Kettunen juttelee yhteisöllisyydestä. 

-Minulle yhteisöllisyys on luonteva osa elämää. Esimerkiksi salibandyn kautta olen osa useita erilaisia yhteisöjä, sillä sen lisäksi, että pelaan sitä itse, toimin myös lajin valmentajana sekä tuomarina, kertoo Jere. 

Duo Niina-Maria ja Lauri Tiihosen esittämät laulut vahvistavat haastattelun teemaa. 

-Teoillamme ja ajatuksillamme vaikutamme joka päivä lähimmäistemme arkeen. Tämä sanoma löytyy tällä kertaa illan molemmista lauluista, paljastaa Niina-Maria. 

Yhteisöllisyys-aiheeseen palaamme uusien haastateltavien kanssa mahdollisuuksien mukaan jälleen keväällä, kun seurakunnan talvikauden säännöllinen keskiviikkotoiminta jää tauolle. Tämä pieni iltahetki on nauhoitettu aiemmin ja siihen voi osallistua ainoastaan seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta. Tervetuloa ruudun äärelle!

-Kuulun moneen yhteisöön ja minulla on sitä kautta paljon tuttavia, kertoo Jere Pietarinen, joka on haastateltavana kirkossa pienen iltahetken ajan. 

1.10.2020 07.00