Uutislistaukseen

Syysvalon Majatalossa tutustutaan Jari-Pekkaan

Ensi viikon keskiviikkona 30.9. alkaa Majatalo-iltojen kymmenes toimintavuosi. Tätä syksyn ensimmäistä Majista on odotettu ja valmisteltu ilolla. 

Juontajina hääräilevät tuttuun tapaan Kettusen Päivi ja Pirkka, jota voi nyt kutsua eläkepapiksi. Suurosen Tuula rohkaisee rukoilemaan ja Pirttiahon Jaakko opettaa löytämään Raamatusta jotakin uutta. Mukana illan järjestelyissä suuri joukko vapaaehtoisia.

Musiikista vastaa Syvä Huokaus -yhtye, tämä seurakuntamme gospelhelmi. Luvassa on ainakin vieraaksemme saapuvan huoltoasemayrittäjä Jari-Pekka Koposen toivekappale sekä yksi ihana yllätysesiintyjä.

Muutoksiakin on tehty. Majatalo-ilta järjestetään nyt kirkossa, jossa on mahdollisuus istua väljemmin. Myös seurakunnan kuvauskalusto on jo siellä valmiina, samoin kuin bändin tarvikkeet. Ilta lähetetään seurakunnan somekanavien kautta, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus olla mukana. 

Lämminhenkiseen Majatalo-iltaan on helppo osallistua, vaikka seurakunnan tilaisuuksissa ei muuten juuri tulisikaan käytyä.

-Meillä ei mittailla kenenkään uskon määrää. Tilaa riittää myös etsiville ja uskon asioita arasti pohtiville, vakuuttaa Pirkka-pappi. 

Majatalossa noudatamme 1-2 metrin turvavälejä, paitsi samaan talouteen kuuluvien kanssa. Kirkkoon tullaan vain terveenä. Emme kättele tai halaa, vaan toivotamme tulijat tervetulleeksi hymyllä ja lämpimillä sanoilla.

Illan päätteeksi tarjoillaan Pirkan toivomuksesta porkkanakakkua, kun läksiäiskahvit jäivät kevään Majatalossa juomatta. Tässäkin huomioidaan koronan vuoksi turvavälit ja käytetään käsidesiä. 

Tervetuloa kirkkoon seurakunnan järjestämään Syysvalon Majataloon keskiviikkona 30.9. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille kootaan Majatalon puuhapusseja, joiden parissa aika kuluu mukavasti. 

Kuvateksti: Kolmen liikenneaseman toimitusjohtaja Jari-Pekka Koponen tietää kokemuksesta, ettei yrittäjän ole menestyäkseen pakko myydä tupakkaa eikä alkoholia.

24.9.2020 07.00