Uutislistaukseen

Tommi on kokenut yhteisöllisyyden voiman

Yhteisöllisyys on Kangasniemen voimavara, toteaa Tommi Vehmala.

Ensi viikon keskiviikkona 29.7. klo 18 alkaen vietämme jälleen seurakunnan somekanavien kautta pienen iltahetken kirkossa. Illan vieraana on kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja perheenisä Tommi Vehmala, jonka kanssa Päivi Kettunen juttelee yhteisöllisyydestä. 

-Olen itse kokenut yhteisöllisyyden voiman vaikeassa elämäntilanteessa. Sain niin arvokasta tukea ja käytännön apua, että varmasti en unohda sitä koskaan. Toisaalta yhteisöllisyyttä voi vahvistaa aivan tavallisilla arkisilla pienillä teoilla, kuten tervehtimisellä, pohtii Tommi. 

Pienen iltahetken musiikista vastaa duo Niina-Maria ja Lauri Tiihonen lempeillä lauluillaan. 
-Valitsin tämän iltahetken alkuun kaikille tutun ja turvallisen laulun. Lopussa kuultava kappale on ehkä monille uusi tuttavuus, mutta sanomaltaan yhteisöllisyyteen hyvin sopiva, kertoo Niina-Maria.

Pieni iltahetki kirkossa on myös itsessään yhteisöllisyyden osoitus, sillä se on kokonaan seurakuntalaisten toteuttama. Idean ja rohkaisun näihin haastatteluhetkiin antoi pastori Tuula Suuronen. Aikuistyöstä vastaava kirkkoherra Matti Tolvanen puolestaan antoi tiimille vapaat kädet toteuttaa iltoja. 

Iltahetki kirkossa lähetetään seurakunnan FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä- ja YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä -kanavien kautta. Näiltä kanavilta voi katsoa tallenteina myös aiemmat iltahetket. 

20.7.2020 10.19