Uutislistaukseen

Lempeitä säveliä ja rohkaisevia sanoja Tervaniemen tuvalta

”Korona on ajanut seurakunnat digiloikkaan”, uutisoidaan mediassa. Kangasniemellä tilaisuuksien verkkojakaminen - eli  striimaus, live-lähetys tai suoratoisto - oli tuttua jo ennen koronaepidemiaakin. 

Voi myös sanoa, että korona toi seurakunnan tilaisuudet kotiin. Esimerkiksi verkossa lähetettävät jumalanpalvelukset ovat keränneet katsojia ainakin tuplasti normaalin sunnuntain kirkkokansaan verrattuna. Luvut ovat arvioita, sillä näistä katsojaluvuista ei voi tietää, montako ihmistä ruudun takana on. Kotioloissa saattaa olla yksi, kaksi tai koko perhe, ja esimerkiksi hoitolaitoksissa vielä isompi joukko. 

-Seurakunnan upouusi kuvauskalusto on mahdollistanut entistä paremman kuvan ja äänen laadun verrattuna kännykkäkameralla kuvattuihin lähetyksiin, joilla verkkojakaminen aloitettiin muutama vuosi sitten, kertoo kuvausryhmän toiminnasta vastaava Samppa Tiihonen. 

Ensi keskiviikkona 13.5. klo 18 alkaen vapaaehtoisista koostuva kuvausryhmä on jälleen paikalla, kun Tervaniemen tuvasta lähetetään Yksin armosta -ilta. Näiden iltojen kautta tavoitetaan Facebookissa joka kerran tuhansia ihmisiä. Tästä raamattutuokiosta jää sivuille myös tallenne, jota voi katsoa silloin, kun itselle parhaiten sopii. 
 
Opetuksen otsikkona Jaakko Pirttiaholla on ”Kaiken toivon Jumala”. 
 
-Riittää, kun jaksat tämän päivän. Minullakin on runsaasti kokemusta siitä, mitä on olla toivoton ja näköalaton. Mutta tänään tunnen Jumalan, joka on kaiken toivon Jumala. Hän on sinunkin Jumalasi. Hänelle ei ole mikään mahdotonta, vakuuttaa Jaakko. 
 
Illan lempeistä sävelistä vastaa duo Niina-Maria & Lauri.  

Lämpimästi tervetuloa seurakunnan järjestämään Yksin armosta -iltaan mukavasti omalta sohvalta ke 13.5.2020 klo 18-19. 

 

Kuvateksti: 
-Meitä yhdistää musiikki - ja unelma siitä, että saamme yhdessä käyttää tätä lahjaamme Taivaan Isän johdatuksessa, kertoo Kutemajärvellä asusteleva gospelduo Niina-Maria ja Lauri.
 

7.5.2020 06.30