Uutislistaukseen

Seurakuntamme somessa

Kangasniemen seurakunta sijoittuu kärkikymmenikköön Suomen seurakuntien ja hiippakuntien sosiaalisessa mediassa pärjäämisen mukaan. 

Suomalaiset seurakunnat ja hiippakunnat järjestettynä sosiaalisessa mediassa pärjäämisen mukaan tammikuussa - maaliskuussa 2020.

1. Espoon Tuomiokirkkoseurakunta 8.0 
2. Kirkko Vantaalla 7.9 
3. Kirkko Suomessa 7.8 
4. Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland 7.6 
5. Turun Katariinanseurakunta 7.6 
6. Pirkkalan seurakunta 7.5 
7. Kangasniemen seurakunta 7.5

-Kangasniemen sijoitus pienenä seurakuntana on erittäin kova suoritus
lähes 400:n listatun seurakunnan joukossa. Listauksen kolmesta kriteeristä yksi on absoluuttinen tykkääjämäärä, ja se ei suosi pieniä seurakuntia. Sijoitus aktiivisuuslistalla putoaa automaattisesti jo siitä johtuen, kertoo listausta tekevän Underhoodin Ville Kormilainen.

-Jos tuon tykkääjämääräluvun ottaa pois, olette vähintäänkin Suomen seurakunten kolmen aktiivisimman joukossa, selittää Ville.

-Kangasniemi saa äänensävystä pisteet 9,3/10, joka on erittäin korkea arvosana. Se kertoo vahvasti siitä, että seuraajat samastuvat voimakkaasti seurakunnan tuottamaan sisältöön. Kangasniemen somedialogi yleisön kanssa on täysi 10. Tästä on vaikea pistää paremmaksi! kiittää Underhood raportissaan. 

-Suosituimpia julkaisuja ovat viime aikoina olleet live-lähetykset ja videoinnit. Muiden postausten joukossa yhtenä vahvuutena visuaalisuus: upeat kuvat paikkakunnalta luovat yhteisöllisyyttä ja lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta, kerrotaan raportissa. 

Kunnallislehti teki tästä jutun, joka on luettavissa täällä: 

https://www.kangasniemenlehti.fi/2020/05/02/kangasniemen-seurakunta-on-aktiivinen-somekanavissa-valtakunnallisessa-vertailussa-perati-seitsemas/Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

4.5.2020 09.17