Uutislistaukseen

Yhteisöllisyys korostuu Majatalossa

Erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaaminen liittyy olennaisesti Virve Ahtolan ja Toni Reinikaisen työhön.

 

Vuoden ensimmäisen Majatalo-illan teemana ensi keskiviikkona 22.1.2020 on yhteisöllisyys.

- Majiksessa tavoitteemme on aina ollut yhteisöllisyyden kokemus. Toivomme, että siellä mukana oleville syntyy tunne siitä, että on hyväksytty ja kuuluu tähän joukkoon, kertovat juontajat Pirkka-pappi ja Päivi Kettunen.

Yhteisöllisyys on myös Majatalossa vierailevan konstaapeli Toni Reinikaisen sydäntä lähellä.

- Hakeuduin poliisiksi, jotta voisin palvella kotiseutuni turvallisuutta. Siihen ei kukaan pysty yksin, vaan tarvitsemme koko yhteisön apua, kertoo Toni.

Toinen Majatalossa tutuksi tuleva henkilö on Virve Ahtola. Saamme kuulla, minkälaisten vaiheiden kautta Virve päätyi Kangasniemelle kukkakauppiaaksi.

Yhdessä laulaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tästä esimerkkiä meille tulee näyttämään ViVe-lauluryhmä. Hieno Syvä Huokaus -bändimme säestää illan muut laulut. Jaakko Pirttiaho opettaa rennolla tyylillään, mitä Raamatussa sanotaan ihmissuhteista. Nuori Taika Kuusjärvi on valinnut lausuttavakseen runon, joka sopii illan aiheeseen. 

Varmoja yhteisöllisyyden merkkejä ovat myös suuren vapaaehtoisten joukon osallistuminen illan kulkuun eri tehtävissä sekä seurustelun sakramentti: iloinen puheensorina ruisleipätarjoilun äärellä illan päätteeksi. 

Odotamme sinua seurakunnan järjestämään Majatalo-iltaan on kunnantalolle keskiviikkona 22.1. klo 18 alkaen. Kiti Laitinen tulee ohjaamaan Lasten Majatalon toimintaa. Tervetuloa mukaan!

 

13.1.2020 12.07