Uutislistaukseen

Majakka-illassa kuullaan Raamatun jakeita ja lempeitä lauluja

14.11.2019 18.00

Gospelmusiikki on ollut lähellä Ilkka Tiihosen (vas.) sydäntä jo 1970-luvulta saakka. Majakka-bändissä musisoivat Ilkan miniä Niina-Maria, pojat Lauri ja Sami sekä Rami-serkku.

Ensi viikon keskiviikkona 20.11. klo 18 alkaen Kangasniemi-salissa soi taas Majakka-illan levollinen musiikki. Luvassa on rauhoittava iltatuokio, jonne moni onkin löytänyt tiensä arkisen kiireen keskeltä. 

Illan ohjelma on yksinkertainen: kaunisäänisen Niina-Maria Tiihosen luotsaama bändi vastaa lempeistä lauluista, ja niiden välissä kuullaan Raamatun tekstejä.

-Yritän aina sisäistää iltaan valittujen raamatunkohtien ydinsanoman. Sitten pyrin löytämään kappaleen, joka ehkä vielä syventää sanomaa, kertoo Niina-Maria laulujen valintaprosessista.

Tällä kertaa Raamatun tekstejä lukevat, ja niistä nousevia ajatuksia jakavat, Sari Kuusjärvi ja Mervi Pyykkönen sekä Hannu Mieskolainen ja Lauri Tiihonen.

Majakka-pappina toimii Tuula Suuronen. Illan aikana on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. 

Noin tunnin pituinen ohjelma sopii kaikenikäisille, ja tuon ajan lapsetkin jaksavat hyvin olla mukana. Illan päätteeksi kunnantalon aulaan voi vielä jäädä seurustelemaan ja nauttimaan riisipiirakkatarjoilusta. 

Tervetuloa seurakunnan järjestämään Majakka-iltaan Kangasniemi-saliin keskiviikkona 20.11. klo 18 alkaen!