Uutislistaukseen

thumbnail_image0.jpg Haluan opettaa Raamattua niin, että mahdollisimman moni ihminen rohkenee uskoa Jumalan armon koskevan myös juuri häntä, sanoo Jaakko Pirttiaho.

Hedelmistään puu tunnetaan

21.10.2019 11.37

Yksin armosta -raamattuopetus jatkuu ensi maanantaina 28.10. klo 18 – 19 Tervaniemen tuvalla.

-Miten meidän elämässämme voi näkyä Jumalan vaikutus niin, että muutkin sen huomaavat? kysyy raamattukouluttaja Jaakko Pirttiaho. 

-Kyse ei ole meidän omista kyvyistämme, eikä tahdonvoimastamme tai kovasta yrittämisestä. Kyse ei ole edes meidän uskomme suuruudesta, jatkaa Jaakko. 

Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan Jaakon opetusta siitä, miten Jumalan vaikutus voi tulla meissä esiin niin, että muutkin sen huomaavat, ja mikä on kristittynä elämisen salaisuus. 

Tällä kertaa illan yhteislaulut säestää Duo Niina-Maria ja Lauri. Iltaan voi osallistua myös seurakunnan Facebookin live-lähetyksen kautta. Näillä taltioinneilla on suuri suosio: edellisen kerran opetusta on tähän mennessä katsottu yli 1500 kertaa. 

Yksin armosta -raamattuopetus maanantaina 28.10. klo 18-19. Iltapalaa on tarjolla KRS:n työn tukemiseksi klo 17.30 alkaen. Järjestäjinä ovat Kangasniemen seurakunta, Kansan Raamattuseura ja Agricola-opintokeskus. 
.