Uutislistaukseen

Innostavaa ja armollista opetusta Roomalaiskirjeestä ti 15.1.


 

Ensi viikon tiistaina 15.1. klo 18  alkavat odotetut Yksin armosta -illat kunnantalolla. Jaakko Pirttiaho jakaa eloisaan tapaansa löytöjään Roomalaiskirjeestä.

 Jaakko kertoo, että hänen kutsumuksenaan on tekstien asiayhteyksiä ja taustoja hahmottamalla innostaa ja rohkaista kuulijoita avaamaan Raamattu myös kotona.

-Hometalon remontointi vei kaikki voimat, ja tuosta urakasta toipuminen vie vielä aikaa. Haluan kuitenkin vähitellen palata normaaliin rytmiin ja opettamisen pariin. Erityisellä ilolla odotan työni jatkumista nimenomaan Kangasniemellä.

-Roomalaiskirjettä pidetään Paavalin pääkirjeenä. Sitä on nimitetty myös Paavalin evankeliumiksi. Sen äärellä Luther sai löytönsä uskon vanhurskaudesta, ja näin kirjeen voi sanoa olevan myös uskonpuhdistuksen liikkeellepanija, valottaa Jaakko.

 Opetuksen lomassa lauletaan tuttuja yhteislauluja Hannu Hakalan kitarasäestyksellä.

 Kangasniemen seurakunta ja Kansan Raamattuseura järjestävät yhteistyössä ”Yksin armosta” -illan Kangasniemi-salissa tiistaina 15.1. klo 18-19. Oman Raamatun ja muistiinpanovälineet voi ottaa mukaan. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Kevätkaudella opetussarja jatkuu kerran kuussa tiistaisin 12.2. ja 12.3. sekä 9.4.

 

 

13.1.2019 18.44