Uutislistaukseen

Oil Change

Oil change, öljyn vaihto. Sanat ilmestyivät auton mittareiden viereen pari viikkoa sitten. Siihen ne ilmestyvät uskollisesti joka kerran kun käynnistän auton.  Paikallisessa korjaamossa todettiin ettei öljyt ole lopussa, mutta en ole saanut aikaiseksi varata tietokoneajoa joka poistaisi kirjainnäytön. Siinä ne muistuttavat öljyn tarpeellisuudesta.

Sanat muistuttavat minua myös siitä, että minä tarvitsen huoltoa. Minä tarvitsen Jumalan Hengen tuoretta kosketusta. Vanhat öljyt on vaihdettava ja uutta on saatava tilalle.

 Ihmisen kroppa ei toimi ellei siitä pidetä jatkuvasti huolta.  Ravintoa ja liikuntaa se vaatii. Ihmissuhteet ei oikein myöskään ota toimiakseen siltä pohjalta, että kerran on sanonut tahdon. Kasteessa Jumala on ottanut meidät lapsikseen – se suhde elää Jumalan sanan voimalla. Sanan kautta Pyhä Henki toimii, vahvistaa uskoa ja luottamusta, pitää suhteen elävänä.

Hyvä ja rakastava Jumala tahtoo puhua sinulle! Jumala tahtoo tehdä eläväksi suhteesi Häneen! Jumala tahtoo uudistaa ja antaa uutta. Ota siis Raamattu luettavaksi! Tule seurakuntayhteyteen!

Tuula Suuronen

2018-09-28 20:04:00.0