Uutislistaukseen

Picnikillä

Tuulan mietteitä!

 

Herran uskollisuus täyttää maan. Näin psalmi 33 todistaa. Tässä evästä tälle päivälle. Levitetään picnic-liina ja istutaan alas. Eväspaperit auki ja maistelemaan.

Niin paljon kuin me ihmiset on saatu pahaa aikaan tällä Telluksella, Jumalan  uskollisuutta riittä yli sen. Kun päivän uutisia kuuntelee, voisi sanoa, että ihmisen pahuus täyttää maan. Ajattele: Jumalan armo on suurempi kuin kaikki se paha mihin tänään törmäät. Mennen tullen Jumalan uskollisuus  peittoaa pahan. Jumalan uskollisuus täyttää maan.

Jumalan uskollisuutta on se, että lumi suli ja kevät tuli, kesä sen perässä. Vuosi vuoden perään hän antaa meille mitä kaipaamme, mitä tarvitsemme: valoa, lämpöä, värejä, tuoksuja, linnunlaulua. Ja hän antaa yltäkyllin. Anna Hänen rakastaa!

Jumalan hyvyys on häkellyttävää: Hän antaa aurinkonsa nousta niin hyville kuin pahoille ja lähettää sateensa niin hurskaille kuin jumalattomille. Laskelmoiva ihminen ajattelisi, että hyvää hyvälle ja pahaa pahalle. Potut pottuina. Mutta Herramme on eri maata. Hänen hyvyytensä ja rakkautensa ympäröi sinutkin tänään, olitpa kuka tahansa, millainen tahansa, piditpä itseäsi minkä arvoisena tahansa.

 Tuula Suuronen

2018-06-01 05:30:00.0