Uutislistaukseen

Majatalo-illassa rohkaistaan myötätuntoon

Kuvateksti: Myötätunto on synnynnäinen ominaisuus. Se ei ole vain kärsimyksen ja surun jakamista, vaan myös ilon ja onnen jakamista. (kuva: Lotta Pylvänäinen)

 

 

Ensi keskiviikkona 24.1. klo 18 alkaen Kangasniemi-salissa kokoonnutaan vuoden ensimmäiseen Majatalo-iltaan.

Illan aiheena on myötätunto, jota rohkaisemme vaalimaan ja tietoisesti opettelemaan. Myötätunnon tekojen toteuttaminen nimittäin tekee meille hyvää: se nostaa esille iloa, kiitollisuutta, innostusta ja rakkautta. Se saa meidät tuntemaan merkityksellisyyttä.

Kangasniemeläissyntyinen Jorma Lahikainen on Majatalo-illan vieraana. Jorman sydän palaa rukouskoulutukselle ja kristittyjen yhteiselle rukoukselle.
-Rukous on kuin hengitystä Jumalan läsnäolossa, kuvailee Jorma.

Pirkka-papin ja Päivi Kettusen juontamaan illanviettoon sisältyy myös Jaakko Pirttiahon opetus ja yhteistä rukousta.

Yhdessä laulaminen on myös rukouksen väline ja samalla mahdollisuus saada kokemus Jumalan läsnäolosta. Syvä Huokaus -bändi säestää tuttuun tapaan illan laulut.
- Majiksessa on ilo soittaa, toteaa Ilkka Tiihonen rytmisoittimien takaa.

Lämminhenkiseen ja iloiseen Majatalo-iltaan ei ole pääsyvaatimuksia. Tule sellaisena kuin olet. Tervetuloa etsijät ja epäilijät, luottavaiset ja toivovaiset!

Seurakunta järjestää Majatalo-illan kunnantalolla keskiviikkona 24.1. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille on samaan aikaan omaa ohjelmaa Lasten Majatalossa.

Teksti: Päivi Kettunen

HUOM! Kunnallisleteen oli mennyt virheellinen tieto, jossa Majatalo ole merkitty tiistaiksi (23.1.). Perinteiseen tapaan se kuitenkin on KESKIVIIKKONA (24.1).

 


 

 

 

 

2018-01-24 08:43:13.0