Uutislistaukseen

Innostava raamattuopetus jatkuu

 

Syksyllä alkanut Yksin armosta -raamattuopetussarja otettiin lämpimästi vastaan. Jaakko Pirttiahon Majatalo-illoista tutuksi tullut armollinen opetustyyli saa Raamatun kertomukset ja sanoman elämään.

 

Innostava opetus jatkuu kevätkaudella. Ensimmäinen kokoontuminen on ensi torstaina 18.1. klo 18 - 19 Osuuspankin kerhohuoneella.


-Jaakko kertoo asioista selkokielellä. Hän tuo Raamatun tapahtumat ja asiat nykyaikaan, perustelee keski-ikäinen mies opetusten kiinnostavuuden syytä. Mies myös kertoo alkaneensa lukea kotona Raamattua näiden iltojen innostamana.


Noin tunnin pituisiin iltoihin mahtuu opetuksen lisäksi muutama yhteislaulu. Tavoitteena on muodostaa kuva siitä, mitä ja miten evankeliumeissa kerrotaan Jeesuksen elämästä, kuolemasta ja ylösnousemuksesta. 

Näille luennolle ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, minkä verran Raamattua entuudestaan tuntee. Mukaan voi tulla, vaikka syyskausi olisikin jäänyt väliin.

Kangasniemen ev.lut. seurakunnan järjestämien "Yksin armosta" -iltojen kevätkausi jatkuu tämän jälkeen torstaisin 15.2. ja 15.3. sekä 12.4. 

Iltakahvia tarjoillaan jo klo 17.30 alkaen. 

Oman Raamatun ja muistiinpanovälineet voi ottaa mukaan.

 

18.1.2018 11.43