Uutislistaukseen

Lähteelle

3.1.2018 15.45

Tuulan mietteitä...

 

Sille, jolla on jano, minä annan lahjaksi vettä elämän veden lähteestä. Tämä Ilmestyskirjan jae on Veljesseurakunnan  tälle vuodelle arpoma Raamatun kohta. Ja löytyy   Päivän tunnussana 2018  –kirjasesta. Suosittelen sen käyttöä!

Kirjasesta löytyy jokaiselle päivälle  arpomalla valittu jae Jumalan sanaa. Sen lukee nopeasti, mutta moni on saanut lohdutuksen ja voiman ja toivon sen kautta päivän matkaan. Niin myös itse olen kokenut. Monta kertaa olen  ihmetellyt, kuinka täsmällisesti, oikeaan aikaan tietyssä tilanteessa  Jumala puhuu. 

Tuntuu siis tärkeältä pysähtyä Ilmestykirjan sanojen äärelle.  Ne puhuvat janosta .Mistä janosta? Elämän jano? Jumalan jano? Uuden kokemuksen jano?Mielekkyyden jano?Uuden elämänsisällön jano? Rakkauden jano? Kaihertaako sisimmässä joku jano, sitä voisi kuulostella. Miltä jano tuntuu? Vai tuntuuko se miltään?

Pohjimmiltaan ihminen löytää täyttymyksensä Jumalan yhteydessä. Minkä niminen jano  onkin, saakoon se johdattaa meitä tänä vuonna Jeesuksen luokse. Hän on lähde.

Tuula Suuronen