Uutislistaukseen

Rento raamattuopetus jatkuu 12.10.klo 18 Op:n kerhohuoneella

-Hiljenny Raamatun äärelle sydän avoinna.

--------------

Ensimmäinen Yksin armosta -ilta osoitti, että tällaiselle toiminnalle on tarvetta. Matteuksen evankeliumin äärelle kokoontui silloin lähes viisikymmentä innokasta kuulijaa. Jaakko Pirttiahon eläytyvä opetustyyli olikin tullut monille tutuksi jo Majatalo-illoista ja Alfa-kurssilta.

-Kansantajuista ja innostavaa! Sain kipinän lukea Raamattua. Aion lukea etukäteen myös Markuksen, kommentoitiin viime kerran jälkeen.

Ensi torstaina 12.10. klo 18 Osuuspankin kerhohuoneessa Jaakko jatkaa Uuden Testamentin tutkimista ja käy nyt pääpiirteissään läpi Markuksen evankeliumin.


Noin tunnin pituisiin iltoihin mahtuu opetuksen lisäksi muutama yhteislaulu. Tavoitteena on syksyn aikana muodostaa kuva siitä, mitä ja miten evankeliumeissa kerrotaan Jeesuksen elämästä, kuolemasta ja ylösnousemuksesta.

Näille luennolle ovat tervetulleita kaikki riippum  atta siitä, minkä verran Raamattua entuudestaan tuntee. Mukaan voi tulla, vaikka viime kerta olisikin jäänyt väliin.

Kangasniemen ev.lut. seurakunnan järjestämien "Yksin armosta" -raamattuopetusiltojen syyskausi jatkuu tämän jälkeen vielä torstaisin 16.11. ja 14.12. Iltakahvia tarjoillaan jo klo 17.15 alkaen.

4.10.2017 17.35