Uutislistaukseen

Kuulumisia..

13.9.2017 20.03

Tuulan mietteitä...

Mietteitä matkalle

 

Tavalliset kuulumiset sisältävät usein valitusta - alkaen siitä kuinka kurja kesä oli. Ja olen sitä mieltä, että  pahan mielensä pitäisi saada purkaa. Se voi jo sellaisenaan helpottaa.

Joskus, ehkä useammin kuin aavistamme tavallisen valituksen taakse piiloutuu syvää kyllästymistä, turhautumista, uupumista. Ei ole voimaa repäistä ja muuttaa sitä minkä voisi muuttaa. Samat kuviot jatkuvat päivästä toiseen ja toistuvat vuodesta toiseen.

Kun tähän kohtaan kirjoitustani tulin, silmäni osuivat työpöydällä lojuvaan päiväkirjaani ja siinä Jeesuksen kysymykseen: Uskotteko te, että minä voin teitä auttaa?

Uskotko sinä, että Jeesus voi  auttaa sinua juuri siinä asiassa joka sinua ahdistaa? Antaisitko Hänelle mahdollisuuden?

Joskus riittää, että  sanot kerran asiasi rukoukseessa Jeesukselle- ja huomaat että apu tuli heti. Joskus helpottaa se että joku toinen rukoilee asiasi. Toisinaan joutuu kipuilemaan pitkään ja odottamaan muutosta. Toisinaan rukous vie oman elämän muutosprosessiin. Mutta mikä tärkeintä: elämän vaikeudet ja  rukous vie meidät Jeesuksen luokse. Hän on se jota tarvitsemme vaikka elämä olisi pelkää auringonpaistetta.

 Voimaa ja iloa alkavaan syksyyn!

Tuula Suuronen