Uutislistaukseen

Uskonnollinen kokemukseni

Pirkan mietteitä...

Itselleni merkittävä uskonnollinen kokemus tapahtui 50 vuotta sitten. Tulin silloin uskoon.  Olin etsikkoajassa ja yritin omin voimin tulla niin hyväksi ihmiseksi, etten tee syntiä. Huomasin, että se on mahdotonta.

Sitten Jumala johdatti minut paikkaan, jossa sain keskustella asiasta erään sedän kanssa. Hän neuvoi minua rukoilemaan syntejä anteeksi ja pyysin Jeesusta elämääni. Sen jälkeen tämä setä vakuutti minulle, että olen pelastettu ja siunasi minut Herran siunauksen sanoin.

Oma yrittäminen pelastaa itseni loppui, sillä tajusin, että Jeesus oli jo sovittanut kaikki syntini puolestani. Sain ihmeellisen taivaallisen rauhan ja ilon sydämeeni. Sisimpääni tuli vakaa tahto: Tästä uskosta haluan pitää kiinni.

Myöhemmin ymmärsin, että tämä kokemus liittyi siihen mitä olin jo pienenä lapsena pyhässä kasteessa saanut kokea.  Tämä oli myös ratkaiseva sysäys tulevaa elämäntehtävääni varten viedä evankeliumia eteenpäin. Ihmisenä olen tavallinen syntinen, mutta sydämessä on työnäky, että voisin auttaa mahdollisimman monta ihmistä taivastielle.

 

Pirkka Sieviläinen

2017-08-24 10:15:05.0