Uutislistaukseen

Majatalossa keskiviikkona 20.3. klo 18 puhutaan osallisuudesta. Tervetuloa kirkkoon!

 Päivin haastateltavana on Sirpa Reinikainen, ja Marja Leena Kuitunen esittää Maria-monologin.

Majatalo-ilta on lämmin ja elämänmakuinen tilaisuus, jonne on helppo tulla mukaan. Maaliskuun Majiksessa 20.3.2024 teemana on osallisuus, joka tarkoittaa kuulumista ja kuulluksi tulemista; sitä, että voi kokea olevansa merkityksellinen osa kokonaisuutta. 

-Osallisuudesta tulee mieleen se, että yhdessä voimme saavuttaa jotain, mihin yksin ei pysty, pohdiskelee illan haastateltava Sirpa Reinikainen. Myös se on osallisuutta, että on hyväksytty silloinkin, kun ei jaksa olla kovin toimelias, jatkaa Sirpa. 

Marja-Leena Kuitunen puolestaan esittää koskettavan Maria-monologin, joka kääntää samalla katseet lähestyvään pääsiäiseen. 

Illan musiikista vastaa mainio Syvä Huokaus -bändi. Ville Tikkanen ja Päivi Kettunen juontavat illan. Jouni Kuitunen rohkaisee vilpittömään tapaansa luottamaan taivaan Isän huolenpitoon. Tuula Suuronen johdattelee rukoushetkeen. Illan kulussa näkyy Majatalo-illoille ominainen osallisuus siinä, että mukana on useita vapaaehtoisia eri tehtävissä.

Majatalon laulut alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta keskiviikkona 20.3. klo 17.55 alkaen. Tarjolla on kahvia ja Majatalon ruisleipää jo klo 17.40 alkaen. Lämpimästi tervetuloa! 

15.3.2024 06.00