Uutislistaukseen

Iltatuokiossa tarjolla valoa, lohtua ja käännekohtia. Lämpimästi tervetuloa!

Marjo Hämäläinen on Päivi Kettusen kutsuvieraana keskiviikkona 25.10. klo 18 Valon ja lohdun illassa kirkossa.

Valon ja lohdun ilta keskiviikkona 25.10. klo 18 on rauhallinen iltatuokio, johon voi osallistua kirkossa ja ruudun äärellä. Nämä illat ovat pikkuhiljaa kasvattaneet kävijämääräänsä, kun yhä useampi on löytänyt ne seurakunnan tilaisuuksien joukosta. 

Niina-Maria Tiihosen valitsemat ja esittämät lempeät laulut kuljettavat illan ohjelmaa. Jouni Kuitunen kertoo Jumalan rakkaudesta, joka kurottuu arkisen kiireen, elämän vaikeuksien ja epäonnistumisten keskelle. 

Tällä kertaa Käännekohtia-sarjassa haastateltavana on monille kangasniemeläisille kirjastosta tuttu Marjo Hämäläinen. 

- Tuo haastattelun otsikko toi mieleeni ensimmäisenä ne hetket, kun elämässä on tullut vastaan pysähdys, jolloin on oivaltanut: tämän jälkeen jotain muuttuu, pohdiskelee Marjo. Lukeminen on auttanut ja tukenut minua näissä käännekohdissa, jatkaa Marjo. 

 - Lämpimästi tervetuloa tähän kodikkaaseen iltahetkeen, jossa katsomme toinen toisiamme armollisin ja hyväksyvin silmin, toivottaa tilaisuutta juontava Päivi Kettunen. 

Valon ja lohdun ilta kirkossa sekä seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 25.10.23 klo 18-19. Tervaniemen tuvalla on tarjolla lapsiparkki tilaisuuden ajaksi noin klo 17.00 – 19.15. Huom. Lapsiparkkiin ilmoittaudutaan saman viikon maanantaihin klo 16 mennessä Kiti Laitiselle, puh. 0400 143 617.

2023-10-22 16:34:27.0