Uutislistaukseen

Taivaan Isän siunaamaa äitienpäivää teille jokaiselle!

Marja-Leena Kuitusen mietteitä ennen äitienpäivää.

Kun Jumala sanallaan sinutkin loi, Hän tarkoitti samalla näin: Sä arvokas oot, sä osaat ja voit, mä tuollaisna rakastan sua. Tämän laulun ajatuksen ojennan tänään meille kaikille äideille, niin nuorille kuin meille vanhoillekin äideille.  

Naisena ja äitinä eläminen ei ole aina helppoa ja yksinkertaista, se ei ole ollut sitä koskaan. Kaikilla aikakausilla on ollut omat haasteensa.  

Tämän päivän äitejä riuhtovat monet vaatimukset eri suuntiin. Tulisi selviytyä siitä ja tulisi selviytyä tästä. Hoitaa työ, oli se sitten kotona tai kodin ulkopuolella tapahtuvaa, hyvin ja tehokkaasti, hoitaa koti ja perhe kaikkien ohjeiden ja oppien mukaan. Jos lapsellasi esiintyy vaikeuksia, pieniä tai suuria, vauvana tai vaarina syytä etsitään meistä äideistä valitettavan usein.  

Näiden monien paineiden alla saattaa mieleen hiipiä riittämättömyyden ja osaamattomuuden tunne. Ja ajatus minä en jaksa, enkä selviä. Silloin on hyvä muistaa, että olen arvokas, korvaamaton lapsilleni ja myös Taivaan Isälle. Juuri sinä olet paras mahdollinen äiti lapsillesi, ja Taivaan Isä rakastaa sinua juuri tuollaisena.  

Taivaan Isän siunaamaa äitienpäivää teille jokaiselle, niin äidille, isille kuin lapsillekin.  

Marja-Leena Kuitunen  

Valokuvat: Eero Valanko

11.5.2023 06.00