Uutislistaukseen

Mitä usko Jumalaan minulle merkitsee

Hei! Olen 24-vuotias rakennusalan yrittäjä. Minulla on ihana vaimo ja pieni poika. Jumalan armo kosketti minua 19-vuotiaana ja sain vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen elämääni. Siitä hetkestä lähtien olen ollut onnellinen mies.

Arjessa usko merkitsee minulle sitä, että voin luottaa kaikessa Jumalaan, Hänen hyvään tahtoonsa ja johdatukseensa omassa elämässäni. Olen nähnyt lyhyen elämäni aikana sen, että jos yksin yrittää selviytyä kaikesta ja päästä vaikeiden aikojen yli, niin lopulta löytää vain uupuneen ja elämään tyytymättömän itsensä. Sen sijaan kun voi luottaa kaikissa elämän tilanteissa Jumalaan, niin oman elämän laatu paranee huomattavasti. 

Usko merkitsee minulle myös pelastusvarmuutta ja pelastusvarmuus sitä, että en pelkää kuolemaa. Se saa minut myös hyväksymään itseni tälläisenä kuin olen ja tiedän, että en ole ikinä yksin. Usko on tuonut elämääni rauhaa, luottamusta ja onnellisuutta. 

”Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Vihreille niityille Hän vie minut lepäämään, tyynten vetten äärelle Hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän johdattaa minua vanhurskauden teillä nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin kuoleman varjon laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. ”Sula hyvyys ja armo seuraavat minua kaikkina elämäni päivinä, ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.” Psalmi 23:1-4, 6

-Joona Forsgren

13.10.2022 06.00