Kevään valoa majatalossa ke 20.4. klo 18

Vierailijoina Nina virtanen ja Tommi Jalo. Sekä puhujina ja rukouksissa mukana tutut Päivi, Jaakko sekä papit Tuula ja Pirkka.

Kevään valoa Majatalossa

Ensi keskiviikkona 20.4.2022 saamme Majatalo-illan vieraaksi helsinkiläisen Nina Virtasen. Nina kertoo meille koskettavaa elämäntarinaansa ja vastaa myös illan musiikista pianisti Tommi Jalon kanssa. Luvassa on Majiksesta tuttuja Pekka Simojoen lauluja sekä pari Ninan omaa kappaletta.

- Olen taiteellinen elämän oppilas ja armon matkalainen, esittäytyy Nina.

Pari vuotta sitten Nina sai vakavia palovammoja tapaturmassa. Omien kokemustensa kautta hän on joutunut miettimään, miten voidaan puhua Jumalan rakkaudesta samalla kun elämä tuntuu epäoikeudenmukaiselta ja vastoinkäymiset uuvuttavat.

- Silti uskon uusiin alkuihin ja toivon siemenen itämiseen jokaisen ihmisen kohdalla. Jumalan syli on aina auki ja hän kannattelee meitä, vakuuttaa Nina.

Illan juontajina hääräilevät Päivi Kettunen ja kangasniemeläisten oma eläkepappi Pirkka Sieviläinen. Jaakko Pirttiaho puhaltelee tuttuun tyyliinsä opetuksessaan pölyjä Raamatun sivuilta. Tuula Suuronen rohkaisee rukoilemaan omien arkisten asioiden ja koko kärsivän maailman puolesta.

- Rukouksessa voimme laskea kuormamme suurempiin käsiin, sanoo Tuula.

Keväisen Majatalon laulut alkavat soida kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 20.4. 2022 klo 18 alkaen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

18.4.2022 17.41