• Rippikouluilmoittautuminen käynnistyy!

10.10.2019 12.54

Ilmoittautuminen ensi kesän rippikouluihin käynnistyy!

• Mietteitä matkalle 10.10.2019

10.10.2019 08.00

Kiitos Jukolan veljesten tavalla

Aleksis Kivi kuvaa Seitsemän veljestä -kirjassaan poikien paluuta Impivaarasta Jukolaan. Aapo toteaa: "Kiitos Jumalalle, joka meitä johdatti, kiitos meille itsellemme, jotta tahdoimme ajoissa viisastua, kiitos äidillemme, joka lapsuutemme päivinä muistutti meille Jumalan tahtoa ja lakia! Hänen lauseistansa painui aina yksi ja toinen sydämemme syvyyteen, joista varoittava ääni aina kuiskasi meitä korvaan, kuiskasi halki hurjimpain myrskyin ja elomme alus ei vaipunutkaan haaksirikkoon". Juhani jatkoi: "Ah, jos eläisi nyt äiti, käyskellen tuolla Jukolan pihalla, niin, nähtyään poikiensa lähestyvän, kiirehtis hän meitä vastaan aina Ojaniitun ahteelle tuolla. Mutta taivaan salissa istuu nyt eukko vartoen lapsiansa. Kyllä tullaan, muori, tullaanpa Jumalan avulla mekin sinne kerran".

Siinä on kansanmiesten suulla lausuttu kiitos omalle äidille ja Jumalalle. Elämän koulu oli opettanut äidin merkityksen. Heille näytti aukenevan avoin yhteys taivaaseen, jossa äiti jo odotti heitä. Veljet lausuvat äidille kiitoksen myös kristillisestä kasvatuksesta. Kuinka arvokas onkaan lapsuudessa kylvetty Jumalan sana. Lapsen varttuessa voi tulla ristiriitoja ja nuori voi tuoda murheita. Mutta toivottavasti kiitoksen aika kasvattajille tulee silloin kun he vielä ovat voimissaan keskellä elämänrytmiä.

Pirkka Sieviläinen

• Majatalossa iloitaan väreistä

9.10.2019 19.30

Seurakunta järjestää Syysvärien Majatalon Kangasniemi-salissa keskiviikkona 16.10. klo 18. Perheen pienimmille on samaan aikaan oma Lasten Majatalo. Illan päättää seurustelun sakramentti ruisleipätarjoilun äärellä kunnantalon aulassa. Majatalossa iloitaan väreistä.

• Majakka-illassa soivat jälleen lempeät laulut

1.10.2019 11.26

Ensi viikon keskiviikkona 9.10. klo 18 alkaen Kangasniemi-salissa kuullaan lempeitä lauluja Niina-Maria Tiihosen luotsaaman Majakka-bändin esittämänä.
  • Ihmeellistä Matkaa ihmettelemässä

24.9.2019 11.27

Suomen Lähetysseuran kanssa yhteistyössä toimiva kristillinen tanssiryhmä Xaris Finland kävi esiintymässä Kangasniemen alakoululaisille sekä päivähoidon väelle.
  • Mietteitä matkalle

19.9.2019 01.00

• Työmaatiedote

10.9.2019 09.48

Kangasniemen kirkon II vaihe.

• Sadonkorjuun Majatalossa soivat tutut sävelet

9.9.2019 10.12

Sadonkorjuun Majatalossa kuullaan, mikä yhdistää kunnanjohtaja Risto Nylundia, illan musiikkivierasta Esa Orrea ja kirkkoherra Matti Tolvasta.

• Kylätapahtumat yhdistämässä

4.9.2019 10.53

Seurakunta on järjestänyt kylätapahtumia yhteistyössä kyläseurojen kanssa. Ne ovat olleet rentoja matalan kynnyksen tilaisuuksia, joissa on kiva seurakuntana kokea yhteyttä kyläväen kanssa. Tilaisuuksissa on ollut ohjelmaa, tarjoilua ja yhdessäloa. Kiitos kaikille kyläseuroille hyvästä yhteistyöstä!
  • SEURAKUNNAN JA METSÄVÄEN RUSKAJUHLA

4.9.2019 10.22

metsästyskauden alkaessa

pe 13.9. klo 18 Paappalan Metsästysseuran jahtivajalla Tintossa, Vehmaskylässä, Pohjoismäentie 10

Alkuhartauden jälkeen tarjoilua, monenlaista tekemistä ja yhdessäoloa koko perheelle.

Tervetuloa!

Kangasniemen seurakunta