Vapaaehtoistyö

Onko sinulla halua ja kiinnostusta antaa aikaasi oman kotiseurakuntasi rakentamiseen? Vapaaehtoistyöhön mukaan tuleminen on mahdollisuus käyttää taitojaan ja voimiaan tässä työssä. Seurakunnassamme toimii lukuisia ihmisiä mitä erilaisimmissa tehtävissä lähetyksen, diakonian, jumalanpalveluksen, musiikin ja aikuistyön parissa sekä monissa muissakin yhteyksissä. Jos sinua kiinnostaa seurakuntamme vapaaehtoistyö, ota yhteys johonkin seurakunnan työntekijöistä.

MESSURYHMÄT

Seurakunnassamme toimii yhdeksän messuryhmää, joissa on yhteensä yli sataviisikymmentä jäsentä.  Messuryhmien jäsenet toimivat eri tehtävissä messun aikana, tekstinlukijoina, kolehdinkannossa, rukouspyyntöjen kerääjinä, päivän lukukappaleiden lukijoina, ym. Mikäli sinäkin haluat tulla toteuttamaan jumalanpalvelusta meidän kanssamme, ota yhteyttä kirkkoherra Matti Tolvaseen.

Olet lämpimästi tervetullut oman seurakunnan jumalanpalvelusyhteyteen.

............................................................................................................

NAISTEN PANKIN KANGASNIEMEN osasto kokoontuu kerran kuukaudessa.