Vakituisen toimisto- / lähetyssihteerin haku Kangasniemen seurakuntaan

Kangasniemen seurakunnassa on haettavana vakituinen toimisto- / lähetyssihteerin työsopimussuhteinen tehtävä.

Tehtävään soveltuva koulutus on tradenomin tai merkonomin tutkinto tai muu soveltuva taloushallinnon koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, myönteistä palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, kokemusta lähetyssihteerin tehtävien hoitamisesta ja valmiutta omaksua uutta. Eduksi katsomme seurakuntaelämän laajan tuntemuksen, kokemuksen Kirkon Palvelukeskuksen tai vastaavan taloushallinnon palvelukeskuksen toiminnasta ja kokemuksen diakoniatyöstä.

Toimisto- / lähetyssihteerin pääasialliset työtehtävät ovat talous- ja henkilöstöhallinnon sekä   lähetyssihteerin tehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös kirkkoherranviraston asiakaspalvelu.

Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 502).
Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä työntekijän työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää ja työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 26.2.2021 klo 12. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteella Kangasniemen seurakunta, Otto Mannisentie 2, 51200 Kangasniemi tai sähköpostilla kangasniemen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 3.3. 2021 klo 8 alkaen. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan tarkempi ajankohta. Lisätietoja antavat talouspäällikkö Jarmo Snicker, p. 0400 143 611, jarmo.snicker(at)evl.fi. ja kirkkoherra Matti Tolvanen, p. 0400 143 601, matti.tolvanen(at)evl.fi.