Vakituisen seurakuntatyöntekijän haku Kangasniemen seurakuntaan

Kangasniemen seurakunnassa on haettavana vakituinen seurakuntatyöntekijän työsopimussuhteinen tehtävä.

Seurakuntatyöntekijän pääasiallisia työtehtäviä ovat hautaustoimen tehtävät, suntion sijaistaminen ja viestintään liittyvät tehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös sijaistaminen kirkkoherranviraston asiakaspalvelutehtävissä.

Tehtävään vaaditaan soveltuva ammatillinen koulutus tai käytännössä hankittu taito ja osaaminen kyseessä olevista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta suntion tehtävistä, hautaustoimesta (mm. hautausmaahallinto ja hautapaikkojen määrittäminen maastossa vahvistetun kartan mukaisesti), perehtyneisyyttä viestintään, puisto- ja viheralan tehtävien tuntemusta, myönteistä palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, ja valmiutta omaksua uutta. Eduksi katsomme seurakuntaelämän laajan tuntemuksen ja ”Status- hautakirja”- ohjelmiston käytön osaamisen.

Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksn mukainen (vaativuusryhmä 402).

Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä työntekijän työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää ja työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 26.2.2021 klo 12. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteella Kangasniemen seurakunta, Otto Mannisentie 2, 51200 Kangasniemi tai sähköpostilla kangasniemen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 3.3. 2021 klo 8 alkaen. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan tarkempi ajankohta. Lisätietoja antavat talouspäällikkö Jarmo Snicker, p. 0400 143 611, jarmo.snicker(at)evl.fi ja kirkkoherra Matti Tolvanen, p. 0400 143 601, matti.tolvanen(at)evl.fi.